Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Czy podoba się komuś tutaj piosenka z linku?

Polecane posty

Gość nimfofan
w stanie poczytalności nie

Gość manio ciekawski
mnie się spodobała starzyzna taka

Gość jajajajajjajjajjajajajajajajja
Matka kłamała i kłamie na dal.Co stało się dziecku wykaże sekcja zwłok.Będą jeszcze aresztowane inne osoby,zobaczycie.Ta wszystko było zaplanowane i przemyślane do końca.Zawaliło się jak wkroczył pan Rutkowki i podszedł matkę bo skojarzył różne fakty,matka pękła.Nie mam pretensji do Rutkowskiego i nie obchodzi mnie czy w przeszłości ,czy teraz robi coś złego.Jak by robił to by był zamknięty,to chyba proste.On zrobił coś czego policja i prokuratura u nas nie ma prawa bo takie są głupie przepisy.Ze strony tych organów powinien otrzymać podziękowanie a nie nagankę i nagonkę medialną.To mi się nie podoba.W społeczeństwie muszą być ludzie i są którzy pracują w brudach i z brudami maja kontakty,często przy wykonywaniu zleceń też muszą się ubrudzić,wejść w to środowisko.My żyjemy i tego nie widzimy bo nas to nie dotyczy ale takie jest życie.Nigdy bym nie chciał być policjantem,detektywem,chirurgiem wiedząc,że w moich rękach jest życie drugiego człowieka.W takich zawodach można mieć depresję.I tyle resztę czas pokaże.

Gość ggffdd
no i wszystko na temat. Wydrukuj, obramuj i przybij na czole.

Gość komu jeszcze???
???