Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoliczkowanazliscia

Zostałam spoliczkowana...

Polecane posty

Gość spoliczkowanazliscia

Jak mi kuzynka powiedziała że jedzie na Majorke to poczułam się jakby mnie spoliczkowała :O Ja wiem że to nie jest daleko, że to nie żadne tropiki itd. ale sąsiedzi, znajomi gdzieś jadą Grecja, Hiszpania, Francja :O a ja co? na Mazury albo do Ciechocinka moge co najwyzej jechać :O ew. do Kołobrzegu

Gość mieszaniec55
nie masz źle, zawsze możesz mieć gorzej. ile jest ludzi którzy nie mają co do gara włożyć, o wyjazdach (nawet w najbliższe miejsce) nie mają co marzyć

a co ciebie ogranicza?? jesli kasa to zacznij odkladac jesli masz takie marzenie aby pojechac do cieplych krajow z reszta wiele osob, ktore jezdza tylko po Polsce, czestro nei zdaja sobei sprawy, ze wyjazdy zagraniczne nie zawsze sie wiaza z wydaniem duzo wiekszej ilosci pieniedzy niz wczasy krajowe - czasami jest odwrotnie

Wakacje w Polsce wcale nie są tańsze od zagranicznych. Wyjazd na Majorkę wcale nie musi kosztować kupę pieniedzy. Jak chcesz gdzieś jechać za granicę to obserwuj na bieżąco strony typu groupon, sweetdeal itp. Możesz też sprawdzać przeloty - codziennie są jakieś promocje na wybrane kraje a nocleg zorganizujesz sobie na miejscu w tanich pensjonatach czy hostelach. polecam przeczytać art z tipów http://goo.gl/rM0LX