Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaniljjjjja

Dlaczego nie zaszlam w ciaze?

Polecane posty

Gość vaniljjjjja

czesc dziewczyny ______________________ mam pytanko, ja z moim facetem probujemy juz trzeci cykl , "zajsc" w ciaze, ale wczoraj dostalam okres, z opoznieniem dwu dniowym, a normalnie zawsze jest punktualny jak szwajcarski zegarek, myslicie ze to moglo byc poronienie?

Gość wszystkie dziewczyny z kafe
nie zaszlas bo uzywacie mocnych gumek ktore nie pekaja

Gość SzokującaHistoria
Czemu tutaj pytasz o takie rzeczy? Nie sądzę, żeby to było poronienie ale lekarzem nie jestem i raczej nikt Ci tego nie powie. Idź do lekarza to się wszystko wyjaśni. Bądź dobrej myśli, na pewno Ci się uda zajść w ciążę. Jestem z Tobą całym sercem...

Gość vaniljjjjja
dzieki :)

starsz sie mocno, przez co sie stresujesz - to moze miec wplyw na opoznienie okresu

Gość SzokującaHistoria
Właśnie to też może być przyczyna, że za bardzo się spinacie, kochajcie się na luzie bez całego myślenia, że trzeba teraz, zaraz bo jest "ten czas". Miałam taką sytuację w rodzinie, że ze stresu nie było dzidziusia. Jak się przestali stresować to od razu pojawiła się fasolka na USG :). U Was też tak będzie, tylko dajcie sobie więcej luzu :)

Gość mialam podobnie ja Ty
zawsze okres jak w zegarku, co 28 dni o tej samej godzinie praktycznie:) W pierwszym cyklu staran okres mi sie spoznil 1 dzien i zrobilam test - byla druga jasna kreska, ale za 2 dni dostalam okres - mysle, ze to bylo wczesne poronienie, byc moze przez to, ze bralam wczesniej antybiotyk na zapalenie pecherza - niby bezpieczny dla kobiet w ciazy ale jednak...