Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udziewiczona

Czy facet....

Polecane posty

Jaki mógł być inny powód tego, że zostawił mnie z dnia na dzień? może po prostu nie poczuł tego czegoś, niektórzy tak mają że im sie "odwiduje" po pewnym czasie

Znam facetów co i "kocham" mówili, zabiegali wielce zakochani i sie zmywali potem :P a może nie może zapomnieć o byłej?

Gość udziewiczona
No właśnie dlatego nie rozumiem jak można tak z dnia na dzień, jak tak po prostu może się odwidzieć... Tak to dzwonił, zabiegał, potem powiedział że koniec i zniknął. Nawet nie odebrał ode mnie telefonu...

Gość udziewiczona
NIe może zapomnieć o byłej to już zawsze będzie sam?

to on ma problem ze soba nie ty faceci kłamią, mówią kocham ale na kilometr czuć że to kłamstwo

NIe może zapomnieć o byłej to już zawsze będzie sam? musi minąć sporo czasu aż zapomni i zakocha sie na nowo, widać w Tobie sie tak naprawde nie zakochał, z resztą uczucia mężczyzn są nic nie warte :( musisz to jakoś przeboleć innej rady nie ma to on ma problem ze soba nie ty dokładnie tak

Gość udziewiczona
Może i tak, tylko szkoda bo naprawdę mi na nim zależało. W życiu bym nie pomyślała że tak się zachowa. Próbowałam się z nim trzy razy skontaktować, różnym drogami, ale nie odebrał, nie odpisał. Olał mnie na całej linii. Wiem, że to głupie, ale chciałam o niego "zawalczyć", bo naprawdę mi zależało, a rzadko się to zdarza. Myślałam że może faktycznie coś mu do głowy strzeliło, bo jak można tak z dnia na dzień. Wczoraj jeszcze nawet myślałam że w walentynki wyślę mu kartkę mailem. Ale teraz myślę że to zbłaźnienie się. Może on już ma nową panną a ze mnie ma ubaw, albo myśli że głupia zakochałam się po tak krótkim czasie.

Gość udziewiczona
Z tą kartką to bez sensu, prawda?

Gość udziewiczona
Wiem, rozum mi to mówi co chwilę, tylko tak ciężko zapomnieć z dnia na dzień. I uwierzyć że te wszystkie słowa, gesty nic nie znaczyły :/do tego wiem, że nie wykasował mojego numeru gg... Wiem, głupia jestem. Co zauroczenie robi z człowiekiem...

skasuj wszystkie kontakty do niego to Cie nie będzie kusić żeby sie odezwać

Gość udziewiczona
A czemu on nie wykasował numeru do mnie? Skoro nie odpisuje, ma mnie w dupie, to po co dalej trzyma ten numer?

Pewnie wie że sie będziesz jeszcze odzywać :P to sobie zostawił nr żeby wiedzieć że to Ty

Gość udziewiczona
No tak... czyli zrobiłam z siebie błazna :)