Gość Viera23 Napisano Luty 6, 2012 witam, jestem ostatnio bardzo niespokojna, często płacze, nie chce mi się śmiać, miewam ataki złości a zawsze byłam bardzo rozchmurzoną osobą z niezwykłym poczuciem humoru.. do tego stanu zaczął doporowadzać mnie partner kiedy rok temu mnie zdradzał.. Wybaczyłam mu wróciliśmy do siebie okazało się, że jestem w ciąży przez chwilę było dobrze potem mnie oszukiwał wolał spędzać czas z jakimiś gówniarami niż ze mną.. nie pozwolił na to byśmy się rozstali.. urodziła się mała byłam bardzo szczęśliwa jednak mój stan się pogarsza, ciągle mam w głowie , że on mnie zdradza i nie mogę tego wypedzić.. popadłam w paranoje. Do psychologa mam bardzo daleko mieszkam na wsi i żeby dojechać PKSem to około 1h w jedną stronę i do tego PKSy rzadko jeżdżą a mam noworodka w domu i nie bardzo chciałabym ją ciągać a nie mam jej z kim zostawić. Słyszałam o jakiś lekach antydepresyjnych czy możecie mi jakieś doradzić? Nie karmie piersią. Będę wdzięczna za każdą pomocną odpowiedź. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach