Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraculum5

Kaszel u dwumiesięczniaka

Polecane posty

Gość Miraculum5

Moje dziecko od jakiegoś czasu co jakiś czas zakaszle. To kaszel suchy, na moje oko gardło ma czyste, nie ma katarku ani gorączki. wszystko jest ok poza tym... Nie wiem czy powinnam iść do lekarza czy nie... Bo jak np to z suchego powietrza albo jakis resztek pokarmu, to szkoda wprowadzać dziecko w przychodnię pełną chorych ludzi..

Gość dziecko może bezpiecznie spać
może być z suchego powietrza

Gość Miraculum5
No tak, ale nie przegrzewamy pomieszczeń w domu, mam na kaloryferze pojemniczek z wodą...

Gość Miraculum5
No tak, ale nie przegrzewamy pomieszczeń w domu, mam na kaloryferze pojemniczek z wodą...

Gość mlodaananna
wiesz co moj ma teraz 3,5 miesiaca i tez co jakis czas kaszlnie. Jak mial 2 to kaszlal troszke czesciej (ale nie czesto) bylam nawet u lekarza i wszytsko bylo ok. Pozniej przypomnialo mi sie, ze jak starsza corka byla taka mala to tez myslalam, ze cos jej jest (a bylo ok). Jesli ten kaszel jest rzadki to moze to nie wskazuje na zadna chorobe

Gość Miraculum5

Gość Miraculum5
Coś mi komp świruje... No nie wiem, poczekamy i zoabczymy... Tylko szykuje nam sie w tym tygodniu dluga podroz, 400km... I to na wschod, wiec tam gzie zimniej...

Gość praktyczna mamuśka
a tobie nie zdarza się nigdy odchrząknąć, zakaszleć ? niemowlak to też człowiek, musi od czasu do czasu oczyścić drogi oddechowe, zwłaszcza jak ciągle leży kaszel, kichanie to normalne, jeżeli zdarza się od czasu do czasu