Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśkaa

Brawo panie Rutkowski!!!!!!!

Polecane posty

Gość pOLACY NIE GĘSI I SWÓJ ROZUM
a jak on to śledztwo utrudniał co ?! idz ty pajacu!

ile miałam spraw związanych z jakimś dochodzeniem nigdy nie wykryto sprawcy zwykle nie kryminalne np kradzież samochodu , próba kradzieży drugiego , włamanie i nigdy nic to chyba też o czymś świadczy oni do mnie dzwonili czy coś wiem :)

Detektyw powinien być dyskretny a nie każdą informacje( nie zawsze sprawdzoną) głosić przed kamerą.A zagadka nie jest rozwikłana, bo dziecko zostało zabite, mamuśka łże jak pies, nie przemyślała tego, co mówi, a Rutek kapke jej podpowiedział "spadła Ci"

a i najlepsze usłyszałam że chyba się CSI naoglądałam :)

Gość hee.
bo już podejrzewał co się stało. ! i świetnie że wszystko opowiadał mediom ! przynajmniej zrobił sobie show ! a co ! ale przynajmniej coś się ruszyło w tej sprawie, a policja dalej by szukała faceta z rysopisu, znalazła by z 200 takich, matka dziecka by powiedziała że nie może się zdecydowć który to i tylko,zostało by wszystko umożone tadam ! taki byłby koniec sprawy.

do szokująca historia ... nie kochana to ty jesteś niedorobiona !!!:O :O Nie rozumiesz o co tu chodzi?!?! Społeczeństwo ma juz zwyczajnie dosć i jest sfrustrowane tym ,ze opluwa sie kogos kto zrobił cos skutecznie gdzie sami nie robili nic oprócz UDAWANEJ pracy !A nasz naród wsciekł sie ze jeszcze dostało sie komus za to ze pomógł i to OBOJĘTNIE jakimi metodami ,.Chodziło tu o śmierć dziecka ...a ludzie nie lubią takich historii Gdyby policja przymknęła mord y i nie psioczyła na niego nie byłoby afery a tak ....sami tego chcieli. rytkowski brawo !( ja nie musze go wielbić i hołubić ale wiem ze gdybym musiała to poszłabym do niego ! A to fakt niezaprzeczalny i nie świadczy o głupocie -że większość ludzi własnie do niego zwróciłaby sie o pomoc a nie do policji !Bo policja jak ajest każdy widzi !

albo by się do Niemiec z poszukiwaniami przenieśli już się chyba pakowali :)

Gość SzokującaHistoria
Uważacie, że nie powinni sprawdzić każdego tropu? Chcielibyście aby was od razu podejrzewali? Widać, że kompletnie nie znacie postępowania policji, reguł i zasad... Mówicie, że policja nic nie robiła... A poszukiwania? A ściągnięcie psów do znajdowania ciała? A zrobienie akcji poszukiwawczej na całą Polskę? Rozumiem, że z zasady matkom nie należy wierzyć i od razu je posądzać? Jesteście żałośni

Gość moniśkaa
dokładnie pojechali by do niemiec, a matka w tym czasie poszła by i spaliła zwłoki, żeby dowodu nie było a my byśmy im współczuli. a rutek jej podpowiedział spadła ci- to odpowiedziała, że tak , bo co miała powiedzieć udusiłam ją, zabiłam z premedytacją bo płakała za głośno. teraz to już sekcja zwłok wykaże co sie stało z dzieckiem

Gość ertghgfdw
ośmieszył się, bo matka madzi zrobiła go w jajo z tymi zwłokami

taa a pomyslałaś ile sprawdzenie każdego tropu kosztuje? nie stac nas na zabawe w wersal

Gość hee.
to są słowa policji: Najpierw trzeba podejrzewać tych który zgłaszają sprawę, ich rodzinę znajomych, znajomych znajomych itd. Więc o co chodzi? Ale policja woli zaczynać od końca.

..."Widać, że kompletnie nie znacie postępowania policji, reguł i zasad.." HA HA HA znamy nzamy a jakże ... a sprowadzenieu psów w taką pogode ,,,gratuluje pomysłu naszej policji -myślą ,że polacy taki tępy naród i nie mają pojęcia o niczym

Gość hee.
nie ośmieszył się. Po prostu szanowna mamusia dziecka dalej chciała robić wszystkich w konia. i tyle.

Gość moniśkaa
tak w ogóle, to nie chodzi o to, że nic nie robiła policja, bo coś tam robiła, ale chodzi o to, że rutek im pomógł i oni powinni podziękować a nie go oskarżać i tyle. wtedy nikt by nie mówił, że policja nic nie robiła, by sobie wzajemnie podziękowali i tyle.i nie było by tej całej dyskusji kto jest lepszy

Gość hee.
I MOGĘ SIĘ ZAŁOŻYĆ ZE TO DZIECKO TAM LEŻAŁO ALE ZOSTAŁO PRZENIESIONE.

Gość SzokującaHistoria
Najlepiej rozwiązujmy sprawę na "tak mi się wydaje" bez sprawdzania śladów, świadków itd. Brawoooooooooo

liczą się fakty to że dziecko nie żyje dowidziałam się od Pana R. a nie od komendanta , ilu ludzi tyle opinii.

Gość hee.
PEWNIE, BOŃCIE DALEJ POLICJI KTÓRA NIGDY NIKOMU NIE POMAGA.

podają do opinii publicznej że psycholog orzekł iż zeznania matki są wiarygodne gdzie większość ludzi jest innego zdania a Rutkowskiemu zarzuca się że zrobił wokół siebie szum medialny a dlaczego miałby nie robić

Gość hee.
oczywiście ! potrafitogo robi, i jeszcze wychodzi na plus.

nie bronimy policji choć bardzo bym chciała ! ale niestety .... sprawdzają slady jak małe dzieci i zaczynają od duu py strony . Psycholog powiedział w tv ,że jesli dzieje sie krzywda dziecku to pierwsza sprawdzana jest rodzina i tez to ,że w 85 % jest to wina rodziców a nie przyszło niektórym do głowy ,że właśnie kaką REGUŁĄ kierował sie Rutkowski?

jest jeszcze coś takiego jak mowa ciała ja będą laikiem po obejrzeniu konferencji z mamą widziałam jak kłamie zacinała się w mowie i rysowała w głowie obraz sytuacji co tu więcej pisać , ja to widzę a psycholog nie ?

Gość Frank Gerf
Czytam te durne wpisy tutaj ze detektyw nie ma licencji no nie ma ale ma jego biuro licencje gdyż w jego biurze pracuje człowiek który ma licencje detektywa i na postawie tej licencji biuro Rutkowskiego działa a wy jesteście śmieszni i tyle

Gość moniśkaa
dokładnie ja też to od początku widziałam, co więcej widzę, że ojciec Madzi też jest zamieszany w to wszystko. Przecież znosił wózek, to pewnie musiał też być w domu jak matka ubierała dziecko,, bo co przyszedł tylko do domu po ty by znieść wózek...

Gość moniśkaa
przecież prawa nie zabrania być detektywem bez licencji, wczoraj jakaś kobieta się wypowiadała w polsat news, że jak detektyw nie ma licencji, to trzeba uważać bo może wziąć zaliczkę za śledztwo i nie podjąć żadnych czynności ot to. a jak ma licencję tzn że jest na pewno ,święty" czyt. wiarygodny.

moniśkaa -- zobacz z czym ludzie mają problem nie z tym że dziecko nie żyje tylko czy R. ma licencję czy nie

Gość Bert Power.
Policja prowadziła brawurowe śledztwo. Wszystko szło w najlepszym kierunku. Panowie już przyznawali sobie ordery, już widzieli te wywiady w TV. Mieli rozpisany plan na kilka tygodni: tu konferencja, tu nowy trop, tu jakieś aresztowanko.. aż tu nagle przyszedł Rutkowski i wszystko zepsuł! No jak on śmiał. I jeszcze bezczelnie wyciągnął z tej baby zeznania, podczas gdy policja przygotowywała kolejną strategię "proszenia" jej żeby coś ujawniła! Świnia ten Rutkowski... tak fajnie się rozklejało plakaty, a on popsuł całą zabawę. A fe!

Gość no własnie ....i znowu byłoby
o czym gadac przez najbliższe miesiace .O wyjątkowej sprawie i wyjątkowych policjantach ,spacerujących po parku.Wszyscy jednoczylibyśmy sie w bólu i poszukiwaniach dziecka ,robilibyśmy ściepy na ten cel ,moze za granica rozpoczelibyśmy poszukiwania prosząc o pomoc FBI :O ...no fakt rutkowski jak mogłeś tak szybko przeciąć te FARSE ,bo ze to była farsa to juz wiadomo CAŁA POLSKA JEST ŚWIADKIEM jaką mamy nieudaczną policje !