lili lu 0 Napisano Luty 6, 2012 Podobno jego nadmiar powoduje przybieranie na wadze, rozstępy i trądzik. Słyszałyście coś o tym? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1129 0 Napisano Luty 6, 2012 tak mnie przy okazji tarczycy lekarka zrobiła badania kortyzolu i kazała pozniej isc do specjalisty a spacjalista mnie olał noi własciwie mam tendencję do tycia rozstępów i wogole i chyba zrobie jescze raz badania i pojde do innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili lu 0 Napisano Luty 6, 2012 To co istotne udało mi się wyszukać na necie, to jak naturalnie obniżyć wzrost tego hormonu (co jednocześnie zmniejszy apetyt, poprawi metabolizm, będzie leczyć trądzik i rozstępy), to: wapno magnez vit C Aminokwasy głownie glutamina, tauryna, bcaa, arginina, betaina, glykocjamina Węglowodany (zwłaszcza złożone) i Tłuszcze Nienasycone np. omega-3 węglowodorek sodu Phosphatidylserine 7-Keto b-complex beta-sitosterole kora magnolii teanina ginseng epimedium chrom ashwagandha cynamon produkty pszczele : Propolis, Pollen, Mleczko pszczele oraz wszystkie inne "Produkty" działajace anabolicznie Do tej pory myślałam, że hormony to tylko wymówka dla "leniwych grubasów", ale nie koniecznie musi to być prawdą! Kasia1129 - specjalista cię olał? to żaden specjalista! idź, zbadaj to koniecznie, bo mogą być tego poważne konsekwencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1129 0 Napisano Luty 8, 2012 ty tez masz z tym do czynienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili lu 0 Napisano Luty 10, 2012 obawiam się, że tak. ale nigdy się nie badałam pod tym kątem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach