Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nusia1994

CZD Warszawa hotel

Polecane posty

Gość Nusia1994

Hej wszystkim. Mam skierowanie na jutro do CZD w Warszawie z moją 2 tygodniową córeczką ( mieszkam 120km od Warszawy) i chciałam sie spytać jak wygląda pobyt w tym szpitalu ? Co muszę ze sobą zabrać ? A i o ten hotel chciałam się spytać jak cenowo itp. A w szpitalu przez całą noc mogę być ja i ojciec dziecka czy tylko jedna osoba ??? Piszcie jeśli coś wiecie bo to bardzo ważne dla mnie A i dodam że ja jestem niepełnoletnia 18 skończę we wrześniu a ojciec dziecka ma 23 lata. Piszcie Proszeee !!!!

Gość ojejku no
a co sie dzieje z Twoją malutka, że musisz w ten mrozisko sie tam stawić?

Gość amnnw
a moze zadzwoń do CZD i dowiedz się u źródła. :)

zabierz pampersy, chusteczki, oliwkę, coś do kąpieli, ubranka..jest pokój dla mam jeden zbiorowy, jak chcesz tam spać to potrzebne ci będą koce, karimata, coś do spania. ojcowie mogą być tylko na sali.nasz mały długo nie spał w nocy to panie pozwalały nam siedzieć aż zaśnie, nawet do1 w nocy, potem ja mogłam zostać a mąż już nie. można całą noc być na sali tylko nie spać. przy CZD jest hotel Patron, tam pokój 2osobowy kosztuje 90 zł za dobę, jednoosobowy 70zł. to takie najtańsze pokoje. to, że jesteś niepełnoletnia chyba znaczenia nie będzie miało. tylko w hotelu ale skoro mąż pełnoletni to pokój mu wynajmą.

Gość Nusia1412
No w ciąży miałam toksoplazmoze ( leczoną) ale teraz chcą zbadać czy aby na moją córeczkę nic nie przeszło. A więc jak mój chłopak zostanie ze mną to na noc w szpitalu nie bedzie mógł być ??????????????

ręcznik , pieluchy tetrowe, jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę. a i zależy jakie badania będzie miała córeczka, nam było potrzebne ubranko bez metalowych zatrzasków, lepiej je mieć bo co prawda jest sklep z dziecięcymi akcesoriami nie daleko szpitala ale ceny tam powalają.

Gość ojejku no
aha to trzymam kciuki za malutką, ale powinno być dobrze jeśli brałaś leki

nie, nie ma takiej możliwości. nie ma tam osobnych pokoi jest tylko jedno pomieszczenie ( i strasznie tam zimno, a byliśmy we wrześniu) i tam są same mamy.

Gość Nusia1412
A więc jak mój chłopak zostanie ze mną to na noc w szpitalu nie bedzie mógł być ?????????????? Odpiszcie jeśli coś o tym wiecie. A i jak bym chciała być z małą cały czas to co musze mieć dla siebie ???

Gość Nusia1412
Ale w dzień bedzie mógł być z nami ? Czy też nie ????? A i jak bym chciała być z małą cały czas to co musze mieć dla siebie ??? :)

w dzień tak, może być z wami. dla siebie to tak jak ci pisałam jak będziesz w tej sali dla mam to coś do spania, jakieś ciepłe koce czy śpiwory, bo tam się śpi na podłodze nie ma łóżek. coś do picia, kubek, laktator jak używasz. ciepłe ubrania itp.

Wszystko zależy na jakim oddziale będziesz, bo każdy rządzi się nieco innymi prawami. Większość mam śpi na swoich rozkłądanych fotelach (można było takie kupić nawet na przeciwko szpitala)+koc dla siebie normalnie ręcznik, ubranie na zmianę, kosmetyki (szampon mydło) są łazienki dla rodziców gdzie będziesz mogła wziąść prysznic dla dziecka ubranka, kosmetyki, na patologi noworodka np dają pampersy ale nie zaszkodzi wziąść swojej paczki laktator, jedzenie, sklep jest więc możesz coś dokupić, są lodówki gdzie możesz je trzymać dokumentacja medyczna oczywiście weź same najpotrzebniejsze rzeczy i w granicach rozsądku, przy łóżeczkach masz niewielkie szafki, na patologii noworodka masz w pokoju dla mam dodatkową szafkę dla siebie

mąż może być z wami w dzień ale w nocy nie hotel nazywa się PATRON w internecie poszukaj nr tel zadzwoń i zapytaj o cenę. Jak chce pokój tylko dla siebie to będzie drożej ale mają takie pokoje gdzie śpi razem z innymi osobami i wtedy masz taniej

Gość nelkasz
ja polecam Ci REST HOTEL pod Warszawą spokojna okolica, miejsce żeby się odprężyć po ciężkim dniu, np w saunie fińskiej którą posiadają. http://www.resthotel.pl/

Gość gość
Rest jest bardzo dobrze przygotowany, przede wszystkim tutaj macie konkretny teren, spa w cenie, a cena normalna. I tak to powinno wyglądać - w zdecydowanej większości ceny w Warszawie są oderwane od rzeczywistości.

Gość gość
Ja mogę polecić hotel Groman pod Warszawą. Pokoje można dostać już od 150zł, jest tam czysto, obsługa jest pomocna. Mój pokój posiadał dużą łazienkę z wanną i wygodne łóżko. Mają ogród (idealny na spędzenie popołudnia w taką pogodę jak dzisiaj) i smaczne jedzenie.

Gość gość
zerknij sobie na ofertę hotelu Solec www.hotelsolec.pl :) moze coś ci wpadnie w oko :)

Gość gość
ja jak bylam z synem tydzień w CZD to spalam na karimacie na podłodze... karmiłam piersią wiec nie mogłam spac w hotelu. maz na noc nie mogl być ze mna w szpitalu.

Gość gość
ja moge polecic Ci lepszy otel i na pewno tanszy w okolicach warszawy, www.hotelsolec.pl

Gość hortes
zależy ile chcecie wydać, ale jeśli zależy wam na standardzie i lokalizacji to całkiem fajna miejscówka to taka - http://www.hphotel.pl/ na Bielanach - w bardzo dobrym otoczeniu, w fajnych warunkach, ale to też kwestia oczekiwań. tutaj to wyposażenie jest raczej klasyczne, ale całość wygląda genialnie.

Gość Elkaradoń
Ja zawsze w sotlicy zatrzymuję się hotelu Rialto, dobre ceny mają. Jakby co, to tam się rozgladaj, w samym centrum jest

Gość gość
czasami warto wybrac opcje tansza, ale tez blisko, osobiscie moge polecic ten hotel, ktory polozony jest w solcu, www.hotelsolec.pl to bardzo blisko warszawy

Gość gość
A według mnie pod Warszawą można znaleźć całkiem porządne hotele. Dajmy na to Groman. Ceny są wyjątkowo atrakcyjne jak na tę okolicę, pokoje przytulne, z dużymi łazienkami, do tego dodajmy miłą obsługę i sporo atrakcji w hotelu. Zawsze dobrze spędzam tam czas.

Gość gość
Tzn bylam w hotelu w czd podczaa rehabilitacji dziecka. Lepiej w hotelu niz na oddziale bo na oddziale jest kierat wedlug mnie. Ale synek byl ze mna nie musial byc na oddziale placilam tylko za siebie bo do 2 lat za dziecko nie placisz. Jesli jestes tzn dziecko korzysta z czd to masz znizke.