Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;efnqopfno

jestem gruba i bardzo nieszczesliwa--nie wiem jak schudnac

Polecane posty

Gość l;efnqopfno

:/ codziennie jezdze na rowerku 45 min jem 1200 kcal dziennie waze 70 kilo pare dni temu mialam 1 DZIEN ZALAMANIA! i od tego czasu mam 71 odchudzam sie od 2 mc;/

Gość pitulinka
no dobra, a ile przez te 2 msce schudlas? co do tego, zeci waga skoczyla i nie schodzi - moze jestes przed okresem?

Gość l;efnqopfno
nic

Gość cfjkfjkfuiue7age
a jadasz slodycze???wiem ze to glupie pytanie ale niektorzy sie odchudzaja a slodyczy nie rzucaja:) hmmm niekiedy organizm potrzebuje wiecej czasu....masz 70kg to nie jestes gruba....najgorzej jak sie mysli o tym to dupa nie idzie schudnac a ja kiedys bylam zalatana nie myslalam o schudnieciu ale pamietam z ostatni posilek jadalam ok 17/17.30 do pracy pieszo mialam 5 min drogi hihihi i slodycze wpiepszalam pozniej droga do pracy wydluzyla mi sie na 30 min...bo sie przeprowadzilam i jak sie zwazylam to myslalam ze waga jest popsuta a to byla nowiutka mialam o 8 kg mniej!!!!!!

a mierzyłaś się? ile np mas w pasie, udzie itp? poza tym nie jestem pewny ale może za mało jesz i organizm się broni przed utratą wagi od wysiłku

Gość i znowu rózni ludzie
moze zamiast tluszczu rozbudowalas sobie miesnie nóg ? które od tluszczu sa ciezsze? a nie zauwazylas po sobie ze np rece czy talia sa szczuplejsze?

Gość cfjkfjkfuiue7age
wiesz???z tymi caloriami to tak naprawde chyba nie dziala....staraj sie jesc zdrowo i wszystko i do godz 17 pozniej ewentualnie jablko jogurt no i jezdzij na tym rowerq mysle ze powinno pomoc.....moze powinnas oczyscic organizm?????

Gość l;efnqopfno
do godziny 17 nie ma szans:o jem do 18-19 bo chodze spac okolo 24 jem slodycze ale licze je jako te cale kalorie, nie umiem z nich zrezygnowac niestety

Gość l;efnqopfno
acha nie zalatwiam sie codziennie mimo jedzenia jablek moje menu przykladowe dzisiejsze wstaje okolo 10 10-sniadanie jogurt 80 kcal+kawa 100 zelek 13-2 jajka-170 kcal+pomidor 20 kcal herbata20 kcal 16-2 talerze zupy z mala iloscia makaronu nie zabielanej-licze za 200 kcal chociaz wiem ze mniej bo cos tam zagryze jeszcze 17-jablko 18-19--chleb tostowy 2 kawalki z cukrem--140 kcal herbata-20 kcal kawa 100

Gość l;efnqopfno
up