Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem....

mam meza ale pisze z innym mezczyzna za jego plecami

Polecane posty

Gość _trafiony
Zwracam się do kobiet. Macie facetów za idiotów i dlatego piszecie z innymi za plecami męża, co to wam daje więcej radości że ktoś czule odpowiada na słówka że czytacie co chcecie przeczytać. Po co wiązać się z facetem lepiej siedzieć samej i pisać z 20 adoratorami, a może dlatego że na początku miłość uszami się wylewa jednak z czasem przychodzi rutyna i należy ją zmienić, ale wasze starania to obiad, pranie i sex - TYLKO na tyle was stać ?? 16 lat po ślubie dwoje dzieci i żona zaczęła pisać z kolega z pracy - szlak mnie trafia a ona odpowiada aby jej zaufać że to nic złego - dla mnie czasu nie ma, woli popisać z kolega do 24 i tak dzień za dniem. Zaczęły się kłótnie a teraz szykuje się rozwód jeszcze 3 miesiące bez spania razem i szybki rozwód - media społecznościowe jaki i Whatsapp nie jest dla wszystkich - należy znać umiar i zadawać sobie pytanie czy moje zachowanie nie rani partnera. Obyście miały lepszych partnerów w wirtualu od tych z realu Pozdrawiam i wszystkim kobietom życzę miłego dnia.

Gość gość
Ciekawe czy byłybyście szczęśliwe, gdyby wasi partnerzy tak niewinnie sobie pisali z innymi kobietami... Jestem kobietą i nie toleruję czegoś takiego. I coś do krótkiego przeczytania w tej kwestii: https://www.ofeminin.pl/milosc/zwiazek/5-powodow-dla-ktorych-piszac-z-innym-zdradzasz-partnera/h9qmg07 Warto poświęcić 2 minuty i przeczytać- może głębiej się nad tym zastanowicie.

Gość gość
Ciekawe czy byłybyście szczęśliwe, gdyby wasi partnerzy tak niewinnie sobie pisali z innymi kobietami... Jestem kobietą i nie toleruję czegoś takiego. I coś do krótkiego przeczytania w tej kwestii: https://www.ofeminin.pl/milosc/zwiazek/5-powodow-dla-ktorych-piszac-z-innym-zdradzasz-partnera/h9qmg07 Warto poświęcić 2 minuty i przeczytać- może głębiej się nad tym zastanowicie.