Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsjfheiuhrfqgsshfdd

czy gra the sims 3 bedzie dzilac na... prosze o pomoc

Polecane posty

- Monitor Plug and Play na Mobile Intel(R) 965 Express Chipest Family. - Komputer: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7100 @ 1.80GHz 1.79 GHz, 1,99 GB RAM Windows XP Professional Wersja 2002, Dodatek Service Pack 2 Bardzo proszę o pomoc, córka marzy o tej grze, tylko nie wiem, czy jest sens wydawać 100zł jeśli nie będzie chodziła u nas. Proszę kogoś kompetentnego o pomoc.

?

Mój znajomy informatyk mówi, że jeśli komputer jest nie więcej niż 2 lata starszy od gry i był kupiony nowy w sklepie nawet tani w promocji to gra na 99% będzie chodziła dobrze :) zresztą zawsze mozesz w sklepie zapytać.

komputer mam starszy, ale "wnętrzności" były wymieniane.. chciałam zapytć kogoś kto zna się na tym, czy faktycznie będzie działać..

A masz jakieś "papiery" od wymienianych części? Karta graficzna jest najważniejsza, a windows nie wiem czy w ogóle ma znaczenie jaki masz.

mam na myśli że mogłabyś wtedy w sklepie zapytać albo sprawdzić z opakowaniem gry czy komputer spełnia wymogi gry.

Gość trhethethyte
Sprawdź tutaj... grandkom.pl/jak-sprawdzic-czy-gra-bedzie-dzialac.html

według tego bedzie dzialac, ale czy to pewne na sto procenst ? zobaczcie: CPU Minimum: (XP) 2.0 GHz P4 processor or equivalent; (Vista/7) 2.4 GHz P4 processor or equivalent [If built-in graphics chipsets then 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent.] You Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7100 @ 1.80GHz PASS CPU Speed Minimum: (XP) 2.0 GHz P4 processor or equivalent; (Vista/7) 2.4 GHz P4 processor or equivalent [If built-in graphics chipsets then 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent.] You Have: 1.8 GHz PASS Bios Name Minimum: Info You Have: Name: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A02 Version: A02 Click here for the latest BIOS updates. RAM Minimum: (XP) 1 GB RAM; (Vista/7) 1.5 GB RAM [If built-in graphics then add 0.5 GB additional RAM] You Have: 2.1 GB PASS OS Minimum: Windows XP (Service Pack 2) or Windows Vista (Service Pack 1) or Windows 7 You Have: Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 2 (build 2600) PASS Click here for the latest Windows drivers. Video Card Minimum: 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX 5900 or above / ATI Radeon 9500 or above / Intel GMA 3-series or above) You Have: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family PASS Click here for the latest Video drivers. Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have Video RAM 128 MB 384.0 MB Pixel Shader version 2.0 4.0 Free Disk Space Minimum: 6.1 GB of hard drive space with at least 1 GB of additional space for custom content and saved games. You Have: 46.4 GB

Bios Name Minimum: Info You Have: Name: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A02 Version: A02 to nie spełnia wymagań..

Gość regergtretg
bios jest nieistotny, ściągnij z netu demo tej gry i sprawdź czy będzie działać

a wszystko inne jest ok? powinno działać wg tego co jest wyzej tak >?