Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..._...

Katarzyna W.: Już w ciąży chciałam zostawić Madzię - czytaliście?

Polecane posty

Gość .P A U L I N A .
tak tak wierz w to co pisze fakt - najbardziej wiarygodna gazeta ;)

nawet nie wchodze , nawet jak sie ptwierdzi to wole to uslyszec z wiarygodnych źródeł.

Gość jkjkhjhjjhj
Próbuję się dostać do tej strony ale u mnie jakoś nie można jej wyświetlić.

Gość No ja już tu pisałam kilka dni
wcześniej.Jest coś wiadomo dlaczego mała jest wcześniakiem?Chciałam wiedzieć bo tak myślałam że skoro ona jej nie chciała to może już w ciąży kombinowała żeby poronić.

Gość no przeczytalam i co
w zwiazku z tym? Wszyscy wiemy ze matka nie była szczesliwą kobietą zyjącą w sielance. Miala koszmarne dzieciństwo, patologiczną rodzinkę z alkoholizmem w tle. Trafila na nieodpowiedzialnego tatusia. Wiem ze nie bylo jej latwo, ale to jej nie usprawiedliwia w żaden sposób. Przykro mi ale to nie ejst zadne wyjasnienie. Jakby chciała oddac to by oddała. chciała zabić i zabiła to czemu nie mogła oddać? Matka nie ejst taka bezbronna jak nam się wydaje. Mimo wszystko ma w sobie dużo sily i sprytu i potrafi zagrać tak zeby wyszlo na jej korzyść. Umie manipulowac ludźmi. Myślę że to co powiedziała bylo obmyślone i mialo wlaśnie w nas uderzyc wywolać wizję biednej skrzywdzonej dziewczynki nie radzącej sobie ze zlym losem która zostalą popchnieta do najgorszego przez wszytskie wydarzenia wokolo niej. Moze i jest w tym cześć prawdy, ale to tylko część. Cała reszta nadal przemawia przeciwko tej dziewczynie.

Gość gufufufu
Dlatego też twierdzę że jeśli kobieta nie chce dziecka, powinna mieć prawo do aborcji, być tego prawa świadoma i powinno jej się umożliwić skorzystanie z niego.

Gość antykoncepcja i
nie miałaby problemu.Nie rozumiem dlaczego ludzie sie nie zabezpieczają,jeżeli nie chcą mieć dzieci.

Gość do tej wyżej nade mną
zgłupiałaś? między aborcja, a oddaniem dziecka po porodzie stawiasz znak równości?:O Gratuluję toku myślenia:O chyba od tego by nie zajść w ciążę są ŚRODKI ANTYKONCEPCYJNE

Gość do tej wyżej nade mną
to było oczywiscie do: gufufufu

Gość cssaeg
faktem to se dupę podetrzyj bo do niczego innego się nie nadaje 🖐️

Gość volvoooooooooooooo
a dlaczego już nikt nie powie o wstrzemięźliwosci??/ Swiat zszedl na psy... gówniarom nie odmawia sie prawa do seksu, ale daje prawo do aborcji.... koszmar....

Gość Oliśka.!!
Jak nie chciała się zabezpieczać to nie powinna włazić z facetem do łóżka.

Gość atca21
dziewczyna z patologicznej rodziny, pewnie ciągle nękana psychicznie, dolowana i poniżana... a potem tak to sie kończy. Trauma dzieciństwa przelożyla się na jej "dojrzałe życie. Straszny jest brak wsparcia rodzinnego. Kto tego nie przeżył, nie zrozumie, ale fakt że tej śmierci nic nie tłumaczy. Ta teściowa tez nie jest bez winy. Pewnie ta cala Katarzyna była przez nią nieźle gnębiona. Straszny żal dziecka, serce ściska smutek czemu ona jej nie oddala po porodzie... lub chodziaż zostawiła dziadkom i uciekła.... zmarnowane dwa życia.

Gość Tak, niech najlepiej wszystkie
które miały trudne dzieciństwo i nie mogą dogadać się z teściową zabijają swoje dzieci :o

Gość gufufufu
Błędy w staraniu się żeby w ciążę nie zajść zawsze będą się zdarzać. To nie oznacza że innym wolno robić z dziecka karę za seks.

Gość ldjlkjgfskjjgij
"dziewczyna z patologicznej rodziny, pewnie ciągle nękana psychicznie, dolowana i poniżana... a potem tak to sie kończy. Trauma dzieciństwa przelożyla się na jej "dojrzałe życie. Straszny jest brak wsparcia rodzinnego. Kto tego nie przeżył, nie zrozumie, ale fakt że tej śmierci nic nie tłumaczy. Ta teściowa tez nie jest bez winy. Pewnie ta cala Katarzyna była przez nią nieźle gnębiona" to nie powód żeby zabijać dziecko!!! Ja też miałam trudne dziecinstwo, teściową mam okropną, przez nią nabawiłam się nerwicy ale nigdy nie wyżywałam się na dziecku z tego powodu! Robię wszystko by moje dziecko nie musiało przeżywać tego co ja. W życiu bym mu krzywdy nie zrobiła i chcę dla niego jak najlepiej

Gość atca21
nie nie, nie miało to tak zabrzmiec że ja tlumaczę zbrodnię (jeśli ona je rzeczywiście zabiła z premedytacją) trudnym dzieciństwem...! Chodzi mi tylko o to, że to miało wplyw na jej styraną psychikę, bo nikt zdrowy w ten sposob sie nie zachowuje. Jesli to był wypadek każdy by chciał ratować. Jesli zabiła, nie ma dla niej kary w Polsce. I nawet najbardziej chora psychika jej nie wytlumaczy.