Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To juz przesada z jego strony

Rutkowski: "Wystąpię o nagrodę, bo mi się należy"

Polecane posty

:O

Gość paulinka ka
Dodał także, że w całości odda ją na rzecz dzieci z jakiegoś tam ośrodka :o:o Ale tego już POwskie ślipia pewnie nie doczytały? :o 🖐️

Gość mamPodobnieJakTy
Rutkowski to medialna świnia.

Gość moniśkaa
oczywiście, że mu się należy i brawo, że w całości odda ją na pożyteczny cel!!!!

No i mu się należy:P A nikt nie doczytał,że obiecał to oddać dla ośrodka dla dzieci?

Gość Oliwkaaaaaaaaaaa
Jeśli odda. A skąd można to wiedzieć? Może da ale większość zostawi sobie. Pozatym zgadzam się że to idiota. Lubi szum wokoło siebie i tyle

Gość kkkiiikkkaaa
Nawet jeśli nie odda, to ma do tego pełne prawo. Nagroda mu się należy i tyle.

Gość Oliwkaaaaaaaaaaa
Wyjadam żwirek z wycieraczki mojego sąsiada, uporczywego działacza Koszalińskiego Związku Kolarzy Polskich, Wiesława Brunatnego.

Ja w kilka chwil wkładam na głowę pralkę frania i cały nagusieńki wybiegam na ulicę w celu szerzenia oświaty zdrowotnej wśród tubylców, mam tylko jedną wątpliwość - myślicie, że moje napięte mięśnie krocza dość wyraźnie działają wystarczająco na wyobraźnie rozdrażnionych afgańskich surykatek?

Gość anty kot
Nooo, ja założyłem podobny topic z 10 minut temu, ale pisałem chociaz w całości - że Rutek chce kasę oddac na sierociniec, nędzny podrabiaczu topików :P

Gość mamPodobnieJakTy
i po chuj się podszywacie pod ludzi?

Gość Oliwkaaaaaaaaaaa
Są osoby żałosne takie jak podszywacze ;) To są dzieci którym niepodoba sie że ktoś ma inne zdanie niż oni

Gość anty kot
no niby tak...ale to jest niezłe ćwiczenie umysłu - podszywacz czy nie podszywacz :D

Gość Oliwkaaaaaaaaaaaa
Moja elokwęcja spowodowana jest tym ponieważ jak żem była mała to mama zamykała mnie w lodówce marki "silesia" puszczając w kółko kolędy Talibańskie :classic_cool: 🖐️

Gość mamPodobnieJakTy
Aby udowodnić innym moją zajebistość, codziennie z rańca zakładam na swą mosznę 6 do 10 żabek karniszowych, po czym ubrany w maskę spidermana straszę starsze panie z Koła Starszych Poetek na moim osiedlu :classic_cool:

Gość anty kot
z podszywaczami to zawsze był jest i będzie na kafe problem ;) ale dobrze że sobie zastrzegłaś nick - i po kłopocie ;)

Gość anty kot
xD o dobre! Mamy nawet zarejstrowanego podszywacza xd hehe, teraz trzeba będzie za każdym razem liczyć "a" w nicku by się kapnąć :D

Moim zdaniem mu sienie należy. Przecież sam sie deklarował że pomoże rodzinie nieodpłatnie. Poza tym taka nagroda miała być dla osoby która pomoże w odnalezieniu sprawcy i to ma oznaczać według mnie świadka który np widział jak kobieta zakopuje COŚ w parku i w wyniku tej informacji odnaleziono by dziecko a nie detektywa, który obiecał pomóc rodzinie za darmo. W takim razie ciekawa jestem czy gdyby te zeznania wyciągnęła policja to czy też policjant dostałby nagrodę - myslę że nie bo to jego praca.

Nie mam zamiaru przejmować się żadnymi podszywaczami, jak chce, to niech sobie tam liczy ile tylko dusza zapragnie tych "A" :D Kiedy mieszkałam w Timbuktu, wygrzebywałam rodzyny z wielbłądzich odwłoków i pałaszowałam je z zapałem godnym samego Romana G. ,a z pozostałości, które utkwiły między zębami robiłam sobie etniczną biżuterię. Nic mnie więc nie złamie :)

Ja Oliwkaaaaaaaaaaa (11 A) xD uważam że zgoda udało mu sie ale po cholerę mówi w mediach że powinien dostać nagrodę. Cóż za skromność

Niech sobie wystąpi ale niech zachowa tą informacje dla siebie. A jemu potrzebny jest rozgłos że jest taki wspaniały i da dzieciom swoją nagrodę. A niech daje oki popieram ale jakby to z mniejszym szumem zrobił to bym popierała a tak to jemu zależy tylko na swojej sławie.

Gość anty kot
"A ja, Oliwkaaaaaaaaaaaaaa (11B) uważam, że należy uwolnić indycze parówki!!!! " ło matko, podszyw nie skumał o co kaman z tymi "a" xD

Gość lqqqqq
jasne że mu sie należy dzięki niemu pprzynajmniej te głupie psy nie muszą juz węszyć, jak by nie on to oni w życiu by do tego etapu nie doszli