Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musztarda

Cała Polska stoi za Rutkowskim!

Polecane posty

- Po pierwszej rozmowie. Do sprawy ściągnął mnie pełnomocnik Bartka. Pojechałem do tej rodziny, wracając z Krakowa. Zaskoczyła mnie reakcja tej dziewczyny. Oto przyjeżdża Rutkowski-wybawca. Przecież znała mnie z telewizji, znała moją skuteczność. A ona zamiast prosić, żebym znalazł jej dziecko, coś tam mówi i wychodzi do kuchni. A ja dalej rozmawiałem z całą rodziną. Normalna matka, której porwano dziecko, trzymałaby za rękę Rutkowskiego, błagając go o pomoc. Nie ma pan sobie nic do zarzucenia? - Za mną stoi robota i zdarzenie. W tej sprawie cała Polska jest po mojej stronie.

Gość no i się nie myli
:o 🖐️

Gość mamPodobnieJakTy
gówno prawda

Gość mamPodobnieJakTy
A wiem co mówię, bo codziennie zjadam 2.453kg kangurzych odchodów bogate jak nic innego w mikroelementy i wspomagające ruchy perystaltyczne jelita cienkiego błonnik :classic_cool:

Gość mamPodobnieJakTy
świetnie podszywie, gratuluję wymyślenia zdania, które napisało by na wet dziecko w zerówce. A gównem to Ty jesteś i wypierdalaj

Gość mamPodobnieJakTy
Zresztą nie mam już ochoty się denerwować, po prostu czasem nie umiem się opanować. Jestem dziwakiem, bo mama przywiązywała mi w nocy żelazka do nóg, żebym urósł wyższy. Stąd te moje jazdy, jeszcze raz wielkie sorry 🖐️

Gość mamPodobnieJakTy
Żal.pl

Gość mamPodobnieJakTy
Dodam jeszcze, że kolekcjonuję słowniki Doroszewskiego i po tym jak zdobędę 11 tom, pobiję rekord świata w ilości wydawnictw encyklopedycznych utrzymywanych w końcowym fragmencie odbytnicy przez jeden zwieracz :classic_cool:

Może i stoi cała Polska z nim, tylko że część ludzi zamierza go zdzielić pałką albo dać kopa w tyłek :p w przenośni oczywiście ;)

Rutkowski na Prezydenta! Albo na Premiera! Albo chociaż na Komendanta Głównego Policji!

Gość mamPodobnieJakTy
Widać, że podszyw potrafi tylko w necie wypisywać swoje przekonania i podszywać się pod innych bo w swoim realnym życiu pewnie nawet nie jest wypowiedzieć słowa i nie potrafi w wirtualu przedstawić argumentów, tylko musi się podszywać bo innych metod obrony nie zna :D

Gość Taniec z Gwiazdami też by nas
urządzał :classic_cool:

Gość nie mogłaś napierdolić więcej
tych A idiotko? Masz pewnie 15lat sądząc po tych "xD" ? :o

Gość muszti, czyżbyć lubiła polską
policję? :classic_cool: