Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapalonko ;/ :(

Co polecicie doraznie na zapalenie pochwy w 7 miesiacu ciazy?

Polecane posty

Zauwazylam zwiekszona ilosc sluzu, sluz zoltawy, w pochwie naprzemian boli i piecze juz od 2 lub 3 dni. Na wizyte ide dopiero 14 lutego, za 8 dni. Chcialam sie przerejstrowac na ten tydzien ale okazalo sie ze caly luty jest juz zajety. Zaczelam stosowac delikatny plyn do higieny intymnej i Clotrimazolum, i chcialam kupic Feminelle vagi c,takie globulki ktore lekarz zalecil stosowac doraznie , niestety nie bylo w aptece. Co ja mam zrobic :( czy w ciazy moge przemeczyc jeszcze ten tydzien? jak to jest?

Gość amnnw
a moze do rodzinnego przejdz to ci doradzi

Gość jklm
zamów feminelle w aptece, żaden problem, rano zamawiasz, na popołudnie masz możesz też stosowac lactovaginal

on tez doradza tylko takie globulki, dzwonilam do niego, martwie sie tylko czy to mozna zwlekac jeszcze tydzien w ciazy z tym zapaleniem?

podbijam

Gość Zuzankowa mama
Zakup sobie tantum rosa i tym się podmywaj, dobre są globulki clotrmazol ale wydaje mi się, że są na recepte...jakby cię bardzo piekło to przejdź się do rodzinnego po recepte- powinien wypisać.I nie przejmuj się zapalenia pochwy i grzybice bardzo często występują w ciąży jeżeli nie masz rozwarcia i szyjka Ci się nie skraca to przez tydzień nic się nie powinno stać