Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedz matki magdy

wypowiedz matki magdy

Polecane posty

Gość phiii
Nic jej nie usprawiedliwia. Zabiła. ZAMORDOWAŁA WŁASNE DZIECKO!!!! Zasługuje na najwyższy wymiar kary!

Gość bibliotekarkawapno
Także uważam, że ona w ogóle nie powinna mieć tego dziecka. Zajście w ciąże to był jej gwóźdź do trumny. Dziecko jest tu tylko przypadkową ofiarą. Na tę sprawę trzeba patrzeć w całości a nie przez pryzmat tragicznego epizodu, którym była śmierć dziecka. Ja tej kobiety nie bronię, nie zdziwię się jeśli się okaże, że ona to dziecko zabiła w jakimś szale. Ale nie interesuje Was dlaczego to w ogóle miało miejsce? Jakie środki należy poczynić by takie sytuacje już się nie powtarzały? Powtarzam nie każdy ma silną psychikę, nie każdy jest w stanie walczyć. Wiele osób potrzebuje wsparcia bo każdy z nas ma jakaś granicę wytrzymałości. A twierdzenie, że mogła nie uprawiać seksu jeśli nie dojrzała do roli matki jest po prostu płytkie. W takim razie 99% tego społeczeństwa powinno żyć w celibacie.

aga15510- ja też się w pełni z tym zgadzam!!! wiem ,że źle zrobiła , ale próbuję wyobrazić sobie jak bardzo musiała się bać , że postąpiła tak a nie inaczej!!! na razie po wstępnych wynikach sekcji nie ma powodów by myśleć inaczej

bibliotekarkawapno- pisałam na innym temacie , że dziewczyna może nie wytrzymała psychicznie i że to ni tylko jej wina, to mi napisali , że tyle dzieci jest z patologii i wychodzi na normalnych ludzi ,ale nie zrozumieli ,że jest ta 1 osoba na 100 która nie wytrzyma i dojdzie do tragedii

Gość tvn2424
otylia jedrzejczak uczestniczyla w wypadku w ktorym zginal jej brat ona prowadzila to co jest morderczynia?odroznijcie morderstwo zabojstwo od nieumyslnego spowodowania smierci to jest kategoryczna roznica tylko ze panie z kafe nigdy ale to nigdy nawet dziecka przy ubieraniu by niechcacy nie drapnely oczywiscie

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Czyli jednak może dziecko umrzec od upadku z małej wysokości. To oczywiste, można przecież upasc bardzo niefortunnie. Nie rozumiem, dlaczego pediatrzy wypowiadali się, że nie ma takiej możliwości i koniec kropka.

Gość bibliotekarkawapno
Bo tutaj połowo osób pochodzi z patologicznych rodzin ale jakoś wyszli na ludzi. Gratulacje! Ale Wy tym bardziej powinniście mieć świadomość tego jak może być ciężko, jak nie wiele trzeba by się w takich sytuacjach poddać. Skąd ta wrogość, pogarda brak empatii.

Gość Uważam, że ta dramatyczna
Dla tej kobiety i tak już życie się skończyło :(

Gość znam ten ból.......
Ja pochodzę z tzw. "patologii" , ojciec chlał, urządzał awantury, przemoc na porządku dziennym, matce też się zdarzało z kablem na nas skoczyć za dwóję w szkole czy bałagan w pokoju. O serdeczności, przytuleniu, akceptacji nie było mowy. Marzyłam, by stamtąd uciec. Nienawidziłam ich. To był koszmar. Wyjechała zaraz po maturze do innego miasta, pracowałam i studiowałam. Nie myślałam o związkach, nie chciałam ich, nie byłam gotowa. O dzieciach też nie myślałam. Po latach zdecydowałam się na terapię. Trochę pomogło.

Gość aaaaaaaaaaaaasasasas
Wy wszystkie jej wspolczujecie ok. Ale jakby niedoszedl R. do prawdy, ona by sie nieprzyznala... zyla z dnia na dzien a dziecko by gdzies gnilo... i wtedy tez wam jej byloby zal??? Caly tydz klamala i blagala porywacza, a nagle taki zonk?? sorry, jestescie tak samo chore.

Gość bibliotekarkawapno
Nie jestem chora po prostu staram się zrozumieć. Co musi czuć matka by coś takiego zrobić bo przecież to nie jest normalne. Dla mnie ta kobieta zachowała się jak zaszczuty pies, który desperacko walczy o swoje życie. A przecież normalnym byłby fakt przedkładania nad własne dobro dziecka. Więc po oczach bije, że ona była w jakiś sposób chora, emocjonalnie upośledzona. Więc nie można jej osądzać na równi z człowiekiem zdrowym.

Gość do;aaaaaaaaaaaaasasasas
masz racje!typowe polackie zasrane myslenie!biedny kat a kurwa ofiara to co?to bylo do chuja waclawa malutkie dzieciatko ktore moglo zyc!ale nie!ten potwor wolal ja zabic!!!!jakbym ta kurwe dorwala to by byla biedna oj biedna!zastrzelic te zasrana szmate to malo!!!zostawiala malenkie dzieciatko i leciala sie kurwic!!!DOBRA MAMUSIA!SZLAG Z WAMI SZMATY!JESTESCIE IDENTYCZNE JAK TEN POTWOR!

ok, nie osadzajmy jej na rowni z czlowiekiem chorym, w ogole zadnych mordercow nie ocenijamy na rowni z ludzmi zdrowymi, bo oni beda mieli "miejsca dla vipow". sorry, czlowiek to czlowiek, jezeli nieodroznia dobra od zla, to na cholere trzymac go przy zyciu?? na stryczek z nim...

Gość bibliotekarkawapno
do;aaaaaaaaaaaaasasasas to powiedz dokładnie co byś jej zrobiła gdyby stanęła teraz obok Ciebie? Jak znam życie nic, jesteś po prostu zbyt emocjonalnie nastawiona do tej całej sytuacji. Nie panujesz nad tym co mówisz i czujesz

jasne, ze szkoda dziecka. Ale nigdzie nie jest powiedziane, z matka umyslnie spowodowala smierc dziecka. Szkoda mi matki w jakimis stopniu, bo musiala to byc bardzo nieszczesliwa kobieta. I przykre jest to, ze cale zycie bedzie zyla z tak strasznymi wyrzutami sumienia. nie popieram takiego zachowania, ale teraz dopiero wychodzi na jaw, ze tesciowie wcale nie byli tacy wspaniali, a malzenstwo i macierzynstwo to nie zawsze cos pieknego.

Gość bibliotekarkawapno
To kim my będziemy jeśli zaczniemy mordować tych wszystkich którzy w jakiejś formie nie spełniają społecznie przyjętych standardów? Chciałabyś osobiście wykonać wyrok śmierci na takim człowieku? Własnoręcznie pozbawić życia? Nie zasłaniać się sądami, więzieniami a zrobić to własnoręcznie?

Gość Ta kobieta powinna przejść
terapię dla DDA, a nie rodzic dziecko i zakładać rodzinę! Gdzie byli bliscy , że na to pozwolili i nie pomogli? Znieczulica wcześniej, a potem lincz!

Gość Ta kobieta powinna przejść
patolpgia w domu, bicie, picie a potem oczekują, że "wyjdzie" z tego zdrowa emocjonalnie kobieta i będzie sielanka :-0

a dlaczego to ja mialabym jej cos robic?? nie jestem uposledzona!!! od tego sa odpowienie organy prawa, tylko prawo jest nieodpowienie. ok. ja jej nie osadzam, ale stwierdzam fakty jakie juz sa wszedzie podane tak?? tez mi jest jej zal jako czlowieka, ale nie mozna kazdego tlumaczyc .. bo zle dziecinstwo miala... tysiace ludzi miliony ma zle dziecinnstwo ale nie kazdy .. robi takie akcje.

Gość do;aaaaaaaaaaaaasasasas
,,nie mozna kazdego tlumaczyc...bo zle dziecinstwo miala...tysiace ludzi miliony ma zle dziecinstwo ale nie kazdy...robi takie akcje,,.a no wlasnie!ale litosciwe kury domowe by ja ulaskawily!

Gość bibliotekarkawapno
i W tym momencie pokazałaś jaka jesteś na prawdę. Egoistyczny tchórz, który pod płaszcze wirtualnej anonimowości głośno szczeka. Jak dla mnie to Ty masz problem i to z samą sobą.

Gość htgrfff
niech te kurwy jej dojebią a zdrowo!! a ty kurwo pierwsza rzuć kamieniem!!!

Gość może ktoś pomoże dzieku?
Mam nadzieję, że nie uznacie tego za spam. Może są tu mamy z Krakowa lub okolic - znalazłam ogłoszenie rodziców 7 miesięcznego chłopca chorego na nowotwór, którzy proszą o pomoc. Może któraś z Was mogłaby pomóc? http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-bardzo-potrzebna-pomoc-W0QQAdIdZ351764213

Gość bibliotekarkawapno
Wystarczyło odrobinę przyprzeć Cię do muru i już delikatnie zaczęłaś się wycofywać z tego co wcześniej napisałaś. Jak widzisz nie ma ludzi idealnych.

Gość bibliotekarkawapno
Typowa reakcja zakłamanego polaczka.

heh to chyba masz problem sama/sam ze soba!!! nie jestem toba ani nia-kaska zeby posuwac sie do takich chorych akcji- bo cos jest nie tak jak po mojej mysli... i nie o to chodzi zeby jej naszczekac, chodzi o to zeby poniosla odpowiednia kare do tego co zrobila.

jeszcze zrobcie petycje o UNIEWINNIENIE KASKI bo to dobra kobieta jest, zle dziecinnstwo miala, wezcie pod dach i glaskajcie po glowce- stalo sie trudno, przeciez to tylko dziecko, nie pierwsze nie ostatnie... kazdego tak tlumaczcie. tego co 3 letniego chlopca skatowal tez... chyba ze, sprawa wyglada calkiem inaczej, nie ona to zrobila- wtedy moge myslec i uwazac o niej inaczej.

Gość tanova
Ja w kwestii noszenia dziecka , prawidlowego nooszenia. Moje dzieci też miały taki zwyczaj , że odchylały się gwałtownie bedąc na rekach , czesto z radosci , bo takie male dzieci ciesza się całym cialem. Zawsze nosilam dziecko trzymając je drugą ręką przez plecki , podczas , gdy pupa dziecka spoczywała na mojej ręce. Albo nosiłam dziecko na swoim biodrze , kiedy musiałam miec wolną jedną ręke. Dziecko siedzi wtedy w zagłebieniu mojego biodra , a ja trzymam je przez plecki. W takiej pozycji wiem , że amortyzuję dziecko. Jak można nosic szesciomiesięczne dziecko bez amortyzacji , i to jeszcze ubrane w spioszki i owinięte zupelnie niepotrzebnym w tej sytuacji kocykiem???Urodzilam dziecko w wieku 23 lat , tez nie czułam sie gotowa na macierzyństwo, nie mialam patologicznej rodziny , tesciowa w miare fajną , pomagała mi mama , mąż nie przykładał się do bycia ojcem , nie pomagał mi przy dziecku . Ale skladanie wszystkiegio na karb tesciowej , patologii , i mlodego wieku nie jest tu zadnym wyjaśnieniem tego , ze wyrzucam dziecko na śmietnik i pozoruję porwanie . Sosnowiec to nie mała wioska , są tam poradnie , psycholodzy. Katarzyna umiała szuka ć w internecie wiadomosci na temat oszukania wariografu , a nie umiała wyszukać o depresji?????Kiedy czuję , ze to tak zwany baby-blues , to pierwszym miejscem , gdzie szukałabym pomocy bylby własnie internet.Chocby po to , żeby znaleźć specjaliste czy osoby borykajace się z takim samym problemem.

Gość mariusz8888
ludzie jestescie w 99% katolikami nie wybaczacie dziwne co na to wasza wiara ogranicza sie do wziecia ksiedza pod pache i dania na tace by ladnie to wygladalo gdzie sa rodzice tych mlodych oprocz krytyki nalezy sie jeszcze pomoc nie dojrzalym rodzicom w jakim zastraszeniu trzeba zyc by dopuscic sie morderstwa ze strachu lub nie powiedziec o wypadku jakich na swiecie wiele jak trzeba byc zastraszonym przez swych bliskich, a szok po porodowy moze to cos takiego jak migrena . szkoda mlodej mamy rodzice wstydzcie sie