Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

blizna a milosc

Polecane posty

Mam blizne na plecach ,dosc duza po operacji i boje sie ze nie znajde nikogo kto ja zaakcpetuje i ze wrecz przeciwnie bedzie wywolywala jakas niechcec czy nie daj Boze obrzydzenie , czy ja mam szanse na znalezienie osoby ktora bedzie miala gdzies to ze mam blizne:(??Czy maciem zoe partnerow ktorzy lubia wasze blziny ,jest tu wgl kobieta z bliznami ?

Gość fnpofn
podobno jak mezczyzna kocha to tego nie zauwaza

Gość samotny...23
a co ma do rzeczy taka blizna ? jesli ktos Cie szczerze pokocha to nie bedzie mu to przeszkadzalo

Gość rtcfytvyt
zgadzam się z tym, jak ktos cię pokocha to twoje blizny nie będą problemem.

Gość mamPodobnieJakTy
Ty masz na plecach, a ja mam na twarzy i mam swojego mężczyznę który mnie kocha. każdy ma możliwość znalezienie miłości i swojej drugiej połowy. Nie przejmuj się, głowa do góry i ważne żebyś Ty siebie akceptowała. Zresztą nie kocha się za wygląd, bo wygląd kiedyś przeminie a miłość zostanie. jestem z Tobą i wierzę, że znajdziesz miłość na stałe :)

Gość dffdkiweron
a tak zastanawiam sie czy zakochany facet nie widzi tez dużych rozstępów? niestety kiedyś byłam bardzo gruba i pozostały mi takie koszmarne blizny... na brzuchu i trochę na udach i ramionach

Gość q,hxyzz
ale te w przedszkolu w najmłodszych grupach sa wybredne i byle co im w głowie nie zawróci, pozatym na taką trzeba czekać z 14 lat:)