Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniae4

mój sposób na chudniecie

Polecane posty

Gość aniae4

chudne, nareszcie chudne zawsze nie moglam wytrzymac na diecie dluzej niz tydzien a teraz jestem juz na diecie od miesiaca moim problem zawsze byly slodycze , jak bylamna diecie zjadlam jedno malutkie ciasteczko albo lyzeczke cukru i wtedy posypalo sie juz wszystko i diete przerywalam, a teraz w pierwszym tygodniu odchudzania po 6 dniach nabralam ochoty na slodkie ale tym razem powiedzialam sobie ze to bedzie tylko jedna czekoladkaa i udalo sie zjadlam jedna czekoladke, a na drugi dien o dziwo pol kilo mniej :-) wiec jedna czekoladka nie zaszkodzi diecie , dzisiaj tez mialam ochote na slodkie ale zrobilam sobie sernik dukana le nie z slodzikiem tylko z lyzeczka cukru, na pocztku jest oczywiscie ta mysl zeby przerwac diete isc do sklepu i kupic 20 deko ciastek albo dwie czekolady, ale ja wtedy mysle ze po co ? przeciez za tydzien znowu moge sobie pozwolic na jedna czekoladke albo cukierka,i mam tylko jedna zasade, obsesyjnie licze kalorie , i jesli zjem ta czekoladke to musze zrezygnowac np z polowy obiadu albo kolacji , ostatnio np zamiast obiadu zjadlam kawalek sernika wiem ze to niezdrowe ale ja jestem uzalezniona od slodyczy nie moge z nich tak z dnia na dzien zrezygnowac ale teraz nie rzucam juz sie na cale ciasto tylko na malutki kawalek i przez miesiac schudlam 8 kilo jedzac slodycze ale mieszczac sie w 800 kcal

Gość mskdsjnh
a jadals systematycznie? czy jak mialas ochote :)

Gość lgsh6667
a jak myslisz jakbys zjadła przez dzien same slodycze 800 kcal to tez schudniesz?

Gość aniae4
miescilam sie w 800 kcal, tylko ze jak mialamochote np na kawalek sernika ktory ma 300 kcal, jadlam ten sernik ale wtedy musialam zrezygnowac z obiadu albo zjesc mniejsza porcje, albo nie jadlam kolacji a jadlam systematycznie ale 3 posilki sniadanie tak okolo 300 kcal, obiad, 300, a na kolacje 200 kcal , ja bez slodyczy nie przetrwalabym diety wiec znalazlam taki sposob ze raz na tydzien cos zjadlam ale teraz coraz rzadziej juz mnie ciagnie do slodyczy :-)

Gość laksjdbfv
ja tez slodkie musze miec ale zcasem jak zjemcala czekolade to mysle potem ze zamiast tej czekolady moglam zjesc kotleta i pzrynajmniej bym sobie pojadla do tego surowke i ziemniaka ale to zawsze po......

Gość aniae4
niewiem czy jakbym jadla przez caly dzien slodycze to czy schudlabym ... probuje odzwyczajac sie od slodyczy , po diecie tez nie bede ich czesto jadla, wiec jedzenie ich przez caly dzien u mnie nie wchodzi w gre ;-)

Gość laksjdbfv
a przekasek nie miałas?

Gość aniae4
oczywiscie ze kotlet jest zdrowszy od czekolady, ale ja narazie nie moge sie bez nich obejsc kiedys probowalam bylam na diecie przez tyg zero slodyczy az w koncu nie wytrzymalam i zjadlam 5 gofrow z nutella ;-( dlatego odzwyzajam sie po malu, czasami mysle ze ja jestem uzalezniona czytalam gdzies ze to podobny nalog do alkocholu i papierosow , ja przed dieta potrafilam zjesc naraz pol blachy sernika albo 3 czekolady milki, albo 30 deko ciastek straszne :-(

Gość aniae4
moje przekaski to najczesciej marchewka pokrojona na plastry , aha i duzo białka jem , moja dieta to mieszanka diet na calym swiecie :-)

Gość laksjdbfv
ja tez tak mam jak zaczne to nie ma konca

Gość aniae4
no ja tez tak miałam, nie umialam nigdy wytrwac na zadnej diecie ,ale to dlatego ze odmawiala sobie sslodyczy , a teraz jem je ale ale male porcje, i nie codziennie oczywiscie :-) i chudne, jescze 10 kilo mi zostalo :-) a pozniej najtrudniejszze... utrzymac wage

Gość laksjdbfv
no - zeby nie było jo-jo

Gość laksjdbfv
podaj jakis przykład menu na dzień

Gość jjasja
śniadanie jajecznica z dwoch jajek smazona na masle obiad ryz 50g z warzywami i gotowany kurczak-100g kolacja jogurt naturalny i jablko lub mandarynka

Gość laksjdbfv
czemu masz inny nik?

Gość aniae4
najczesciej na sniaadanie 2 kromki razowego chleba z bialym serem i pomidorem obiad np zupa pomomidorowa, kapusciana,ogorkowa,omlet na kolacje kilka plasterkow chudej szynki jogurt nturalny

Gość aniae4
mam ten sa nick :-) kiedys wogole nie lubilam sera bialego, teraz uwielbiam go, malo kalorii a duzo bialka :-) ten poltusty oczywiscie

Gość aniae4
a ten sernik dukana z mikrofalówki to pyszny jest polecam :-)

Gość laksjdbfv
bo pytałam ciebie o menu a wpisal ktos inny

Gość aniae4
he he :-) rzeczywiscie ale to nie ja ale menu tez dobre :-) jutro ide na zakupy i kupuje brukselke i fasole szparagowa, chce dolaczyc cos do diety, bo jednak jedzenie wciaz tego samego w koncu zbrzydnie

Gość laksjdbfv
ja mysle nad sb

Gość laksjdbfv
bo byłam raz na niej i schudłam duzo i szybko

Gość aniae4
jesli wyprobowalas ja na sobie i dziala to fajnie :-) gdzies czytalam ze na kazdego dieta dziala inaczej ,ja jak zrobi sie cieplej to zaczynam biegac, ciezko chudne z ud wiec moze bieganie cos poprawi , dwa lata temu schudlam np 10 cm z bioder a tylko 3 cm z ud :-(