Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszamama

Badania krwi mam w UK

Polecane posty

Gość pierwszamama

Witam. Mam pytanie do kobiet prowadzacych ciaze w Anglii. Ostatnio mialam pierwsza wizyte u poloznej, pobrala mi krew. Przyslali mi z przychodni ze wyniki na hemoglobinopatia i thassaenemia wypadly dobrze i dostalam zielona karte. Chcialam sie dowiedziec czy w zwiazku z tym badanie krwi na wszyskie inne, ktore mi zrobili czyli rozyczka, wirusowe zapalenie watroby syfilis czy hiv sa wporzadku? Czy dowiem sie o nich dopiero u poloznej..

Gość pierwszamama
nie ma tu mam z uk?;-(

Gdyby było coś nie tak to na pewno daliby Ci znać:) Jeśli wszystko jest oki może odczuwasz że dostatecznie nie przejmują się Tobą ale jeśli będzie coś nie tak to uwierz że staną na głowie żeby Ci pomóc, ędą na Ciebie chuchać i dmuchać... Ja jestem w 39 tc... i do 36 tc było wszystko oki a gdy tylko trochę podskoczyło mi ciśnienie skierowali mnie do szpitala gdzie spędziłam 2 dni na szczegółowych badaniach, 2 razy w tygodniu mam zgłaszać się do kontroli do szpitala.... Więc ciesz się że wyniki są oki:)

Gość pierwszamama
ja mam nadzieje ze reszta badan tez wyszla ok, w sumie polozna powiedziala ze jesli bedzie ok dostane zielona karte i mam nadzieje ze to dotyczy tej calej reszty chorob tez. Wiesz jak to juest, zawsze jest taki stres czy ja jestem zdrowa czy dziecko bedzie..