Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude dredy

co sadzicie o kobietach z dredami?

Polecane posty

Gość rude dredy

ja w tym roku kończe 27 lat i nadal nosze dredy i nie zamierzam ścinać. Nosze je bo chce je mieć, tymczasem niektórzy zachowują się jakby ktos mnie do tego zmusił i dają mi "dobre rady" - "zetnij" i dziwią się że ich bluzgam za takie propozycje niczym pyskata nastolatka. :P Dlaczego szare i przeciętne osoby tak bardzo chca zeby każdy był taki szary i przeciętny jak one i az tak jestem dla nich nie do zniesienia z swoją orginalnością? :P ja tego nie potrafie zrozumieć, jako nastolatka jarałam się zdziwieniem i dezaprobatą innych ale teraz to już sie robi powoli meczace. :P

Gość Nie ma róży bez kolców
Mnie podobają się dredy, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Sama zastanawiam się czy sobie ich nie zrobić, a w tym roku skończę 27 lat :)

Gość rude dredy
hehe ja juz mam dredy od czasów nastoletnich, jeszcze w 8 klasie sobie zrobiłam, wytrwała jestem :D

Gość do rudyh dredów
a jak o nie dbasz? jak to myjesz?

Gość rude dredy
szarym mydłem i szamponem do włosów. Są nawet specjalne szampony do dredów ale ja używam normalne. Dredy nie rozpuszczają się od mycia ;) tylko od szarego mydła moze sie łupiez zrobić ale od tego jest szampon zeby nie było lupiezu.

Gość do rudyh dredów
a co robisz z odrostem? jak już nowe włosy się u nasady pojawiają? jakoś to zaplatasz czy jak?:P

Gość rude dredy
już jestem znów na moim uroczym topiku :classic_cool: dokręca sie je szydełkiem, choć sa tez inne sposoby, męczące to jest ale ja przeważnie uczyłam moich aktualnych facetów żeby mi dokręcalili sama sie nie męczyłam :classic_cool: :D od paru miesiecy jestem sama niestety.

Gość poka fote ....
masz piegi ?

Sądzę, że takie tematy nawet złocistym puklom Roszpunki zrobią antyreklamę.