Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerszeniem jestem jak spicie

skąd ludzie biorą pieniądze by ubierać się w Zarze??

Polecane posty

Gość huihiuh
nhnhgjhjk Polacy podniecaja sie zakupami w Zarze, a Francuzki innymi sklepami, gdzie cena jest dla nich wysoka. Akurat wiekszych snobek od Francuzek to w Europie nie ma (no, poza wloszkami), wiec czego ty dziecko nie rozumiesz.

Gość nhnhgjhjk
moze ty przebywalas w jakims dziwnym srodowisku, ja francuzow za snobow nie uwazam :)

Gość Tez mi zara
Mieszkam w uk i ten sklep jest zwykłym sklepem :) Marka to może być Dior Armani ale nie zara :D

Gość nhnhgjhjk
i zrozum dziecinko ze owszem francuzi moze chwala sie zakupami w drozszych butikach to moglby byc np dior, louboutin ktore dla polaka sa nieosiagalne no moze dla partnerki kulczyka lub pani olejnik chcoiaz tez francuzi glosno o diorze nie mowia bo zrobienie sobie oprawek diora za 800 euro to w kazdym zakladzie optycznym jest na porzadku dziennym a u nas to bylby powod do chwalenia sie po drugie juz dzieci w liceum maja gadzety diora wiec nie porownuj poakow do francuzow bo nie masz o tym pojecia

Gość nhnhgjhjk
dla Polakow juz orsay czy reserved ,cropp to marka luksusowa hehe

Gość dsfjbvdbfvsdfbvdhbfbgwhbgwrg
nhnhgjhjk - a moze to ty sama jestes snobem, takim samym jak francozki?? Nie obnosc sie dziecinko, bo one ciebie - polke maja za scierwo :) A tobie sie wydaje, ze jestes wilka pania, bo sie do francji przeprowadzilas:D:D Zgadzam sie z opinia, ze francuzki to snobki, ale rzeczywiscie sa madrzejsze i robia zakupy bardziej z glowa. Co nie zmienia faktu, iż uwazaja sie za lepsze od innych. Tak samo jak nhnhgjhjk, zreszta juz widac po tonie twoich wypowiedzi za kogo sie uwazasz. podlecz troche komplesy dziecino, jak cie tam ci fracuzi za tania sile robocza maja, i za wszystko co gorsze, to chociaz na swoich rodakach sobie odbijesz troszke, szkoda, ze tylko wirtualnie, no ale coz, lepszy rydz niz nic:D:D:D

Gość jebałem twoja stara
zara to nic drogiego tak jak reserved czy HM

Gość ghrrrhhrr
Nie przesadzacie przypadkiem? Jakoś nie zauważyłam żeby w zarze były jakieś kosmiczne ceny. Przeciętny sklep z przeciętnymi ubraniami.

Gość tggy
do dsfjbvdbfvsdfbvdhbfbgwhbgwrg jestes kasjerka w biedronce?:P

Gość zara to sklep dla biedakow
dlatego wszedzie plebs lazi z torbami zara mysla ze sa cool :classic_cool:

Gość zara to sklep dla biedakow
kurwa jeansy za 20zl to na bazarze u chinczyka sa drozsze :classic_cool: to juz teraz wiesz skad takie tlumy w zarze :classic_cool:

Gość ioioioioio.....
Naprawde w Polsce Zara to taki luksus? Nie pytam zlosliwie tylko mieszkam za granica i tu jest to zwykla sieciowka po prostu :O

Gość eowpeowoew
zara to sklep dla biednych tak naprawdę. Większość ubrań to szmaty takie np. bluzeczki czy sweterki to jednorazówki. Spodnie mają alb ow stylu starszych pań albo 14 latek. Bardzo brzydkie buty. Jedyne co tam można kupić to marynarkę, kurtkę, płaszcz. Z tym że często mają za wysoko talię. Poza tym nowa kurtka z zary za 500 zł zaraz mi się rozpruła pod pachą. To jest wstyd mówić że się ubiera w Zarze, trochę lepsze ubrania niż w h&m. Ale rozumiem że dla kogoś kto ma mało pieniędzy może się wydawać że to świat luksusu. Kiedy już ma się ich wystarczająco to faktycznie omija się ten sklep. Francuzi uwielbiają Diora i w ogóle wszystko co jest francuskie, nawet wolą swoje samochody.

Gość a Zara tez juz szyje
w Chinach i Indiach ja H&M i inne sieciowki? ;)

Gość ale akurta Zara to byle jaka
sieciowka, materialy na ogol straszne, jak psu z gardla, nie kupiuje tam, chyba,e torebli. Tou o niebo lepszy Polski Solar, choc fajne wzornictwo, albi reserved-- w dodatku tanie

Gość w Polsce ZARA to luksus
bo społeczeństwo ogólnie biedne, wiekszość zarabia 1500-2000 a przy takiej wypłacie trudno sobie pozwolić na jeansy za 200zł czy głupia marynarkę za 300.to oczywsite. teraz są jeszcze wyprzedaże i w ZARZE sa golfy po 30 zł! także można sie tanio ubrać, ale ja tam nie kupuje bo kiepska jakość (kupiłam tam kiedyś jeansy to rozleciały mi się dosłownie po 3 miesiacach-byłam wściekła) i te rzeczy nie trafiają w mój gust. wolę reserved.

Gość Nic strasznego
To nie jest drogi sklep i nie przepadam za nim szyją z marnych materiałów.

Gość a ja bym chciała wiedzieć
jak ubieraja sie francuzki????

Gość zarabiam prawie 4 tys
Ale noe uwazam ze stac mnie na te wszystkie ciuchy z metkami. Poprostu wiem ze to tyloo kwestia tego ile dana karka wydala na reklame wiec tak naprawde mam gleboko gzies gzie kupie ciuch. Poprostu musze dobze w nim wyglarac. Wole zbierac np na lepszy samochod, wakacje, nowy dach :)

Gość a to ladnie bo ja mam dzis
okropne szmaty w tej zarze i modele jak dla starych ciotek plus te kolory.. niestety Polska to zascianek i panuje u nas moda sprzed 2-3 sezonow na zasadzie co nie zeszlo na Zachodzei rzucaja do niej, efekt mamy widoczny na ulicach, wystarczy popatrzec.. eleganckich, dobrze ubranych kobiet mozna naliczyc na palcach od jednej reki, reszta brak komentarza plud do tego niedozywiona, niedomyta i niedoprana, to co tu gadac o ciuchach z Zary??

Gość a ja bym chciała wiedzieć
naprawdę na tle innych nacji jestesmy niedomyci i nidożywieni?

Gość :D :D :D
:D dobre

Gość utomotoautomotolajkonik
podnosze

Odpowiadając napytanie z tematu :) nie wiem ja inni, ale ja kasę biorę z bankomatu :p

Dla mnie zara to taki gorszy sklep. Kupię czasem bluzkę albo kurtkę bo tanio, ale kurtka po trzech wyjściach rozpruta pod pachą. Wolę markowe ciuchy, nie dla szpanu, ale dlatego że to naprawdę lepiej się prezentuje i dłużej trwa. Zresztą za granicą nikt ciuchem nie szpanuje, bo tu każdego prawie stać.

Gość nassstka
WIDAC ZE GOWNO SIE ZNACIE. ZA GRANICA TA SIEC JEST DLA UBOGICH LUB SREDNICH KLAS SPOLECZNYCH. LE NAJLEPSZE JEST CHWALENIE SIE REKLAMOWKAMI Z ZARY HAHAHA

Gość ty ja me be ja se te
Ja też nie lubię Zary, nic tam nie ma fajnego same szmaty i udziwnione na maksa ciuchy. Jedynie buty czasami znalazłam fajne, a tak to nic poza tym. A najlepsze jest jak w stolicy paradują z tymi reklamówkami z Zary :/ Dla mnie to wiocha na maksa :D:D