Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały bukiet róz, wesele tuz

Co z kierowcą i Djem ?????????

Polecane posty

Witam serdecznie. Jestem przyszłą, a co za tym idzie- pełną niepokoju panna młodą:) Jako iż na weselu w zyciu na weselu byłam raz staram się rozsądnie wszystko poukladac by mialo rece i nogi na podstawie tego co slysze. I pytanie brzmi- Gdzie posadzić kierowce autobusu ktorym przyjada goscie ( trasa 6 godzin jazdy) oraz gdzie posadzic Dja??? Czy zamowic im tylko po obiedzie? Czy kierowcy powinnam jakis nocleg wynajac??? bo 6 godzin jazdy, potem wesele do rana czlowiek powinien pojsc spac by rano zawiezc gosci do domu. Pomozcie!!

Gość powariowali :O
a jaka umowe podpisujesz z kierowca? oni zazwyczaj maja juz swoja wizje posilkow i ewentualnych noclegow, ktorych oczekuja od mlodych. osobiscie uwazam, ze dj powinien dostac normalna ilosc posilkow ale oczywiscie bez alkoholu. najedzony dj to dobra muzyka :P co do kierowcy to sama nie wiem. na pewno w dobrym tonie jest go zaprosic na zupe, pierwsze danie i deser. tak mysle, ze pozniej ewentualnie drugie danie z goscmi jako kolacja i do spania, w koncu musi sie chlop wyspac zeby odtransportowac gosci nad ranem. ewentualnie rano przed odjazdem mozna mu zaproponowac cos cieplego do zjedzenia albo jakies kanapki i herbate. wydaje mi sie, ze tak byloby rozsadne ale tez zapytaj sie samch zainteresowanych.

jeśli chodzi o dj to u nas miał zapewnione wszystkie posiłki tak jak goście, to samo kamerzysta. mieli oddzielny stolik specjalnie dla nich. nie poradze ci nic na temat kierowcy bo u mnie wszystko było na miejscu, ale najlepiej będzie jak ustalisz to bezpośrednio z nim.

nie podpisuje umowy ani z Djem ani z kierowcą bo obydwaj to znajomi. Dj i kierowca przyjada z daleka obydwoje będą mieć wynajęty pokoj, do spania w takim razie. Nie chce robic osobnego oddzielnego stolika w rogu sali.. bo jak to bedzie wygladac??? Kierowca powinien siedziec przy stoliku czy powinien udac sie na odpoczynek i zostac zaproszony przez kogos do posilkow????

Ja bym zrobila tak ze wyslala bym swiadka po kierowce do pokoju. Zeby zszedł na obiad. Ale nie chce zeby został na tym obiedzie do konca :/

u nas co prawda wesele na miejscu, ale kierowca dj, zespól czy fotograf to są traktowani jak goscie, tylko wiadome bez alkoholu, kierowca moze nawet sie bawic z gosćmi, czy inni tak samo z jedzeniem czy noclegami,są traktowani jak goscie

W takim razie Dj i kierowca bedą miec miejsce przy stole na uboczu. I dostaną wszystkie posilki, a kierowcy zasugeruje ze jest dl aniego obiad oraz pokoj by odpoczął. o i tak wlasnie zrobie...:) Dzieki wszystkim, myslalam ze w zlym tonie jest przyjmowac kierowce czy dja bardziej jako goscia...

Gość hhhkhkkh
nie rozumiem co Ci przeszkadza aby kierowca został na weselu tyle ile chciał? u mnie kierowca był całe wesele bo był do dyspozycji wszystkich gości. Porcje też miał normalne, był traktowany jak gość tyle że bez alkoholu a wódke dostał po weselu:) Poza tym zobaczysz że pare osób nie przyjedzie mimo że powiedzą że przyjadą:)