Gość NieśmiałyChłopaczek Napisano Luty 6, 2012 O co chodzi. Mianowicie spodobała mi się pewna dziewczna jest o demnie młodsza o 2 lata i chodzi do tej samej szkoły. Czasami gdy przechodzimy obok siebie to na siebie zerkamy. Jest ona bardzo piekną kobietą powiedzmy ze najpiękniejsza w szkole.Ja natomiast nie jestem super piękny (jestem brzytki)ani bogaty. Co do ostatnieo już niedługo bede miał dużo kasy ale mniejsza o to.Pieniądze nie mają dla mnie wartości . To kim jestem kształtuje moja przeszłość (pochodze z bardzo biednej rodziny) mam dużo różnych problemów które sam staram sie rozwiązwać choć wiem iz niektórych już nie da się rozwiązać ale wmawiam sobie że bedzie lepiej i dla tego lepiej warto żyć. Jestem indywidualistom wszystko robie sam nie lubie prosić o pomoc. Jestem tez uparty i trzymam sie swoich zasad i ideii.Różnie sie bardzo od typowego 20l jestem osobą poważną ale bez przesady lubie pożartować szanuje ludzi nigdy się z nich nienabijam zawsze staram sie ich zrozumieć. Szanuje tez ich wolność nieobchodzi mnie co sąsiad robił wczoraj i jak sie ubrał.Jestem tajemniczy mam wiele tajemic o których niemoge nikomu powiedziec.Mam też coś z filantropa.Wracam do dziewczny jest w niej coś wyjątkowego coś co sprawia ze mysle o niej już od 3 tygodni.Jest też nieśmiała. Moje pytanie jest takie czy mam u niej szanse i czy taki chłopak miał by szanse u ciebie.(z drugiej strony myśle że zasługuje ona na kogoś lepszego , ladnieszego ,kogoś z kim będzie szczęśliwa) mam 20 a ona 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach