Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina malina

Oceńcie moją listę wymagań IDEALNEGO faceta

Polecane posty

Gość paulina malina

Tak jak w tytule;), oczywiście z góry uprzedzam, że nie skreślam od razu facetów jeśli nie spełniają któregoś z poniższych wymagań;) - zaradny - inteligentny - wysoki (najlepiej taki od 185cm w górę) - dobrze płatna praca - własne mieszkanie - szczery - dobry kochanek - umie gotować - powinien mieć gest (płacić za mnie, kupować różne prezenciki, zabierać mnie na wakacje) - musi kochać zwierzęta - ma wielkie poczucie humoru - ma prawko i samochód - umie się dobrze ruszać na parkiecie

Gość faktycznie laska
plytka jestes ja bym wymienila ze ma byc wyksztalcony ambitny i milo jakby mial mieszkanie ale nie musi wymienilabym za tyo mnostwo cech charaktetu a ty sie skupiasz na materializmie

Gość pudzian :D
obniżcie wymagania bo nam mężczyznom ciężko im sprostać

Gość pewie na pierwszej randce
sprawdzasz jakim jest kochankiem :classic_cool:

Gość o co wam chodzi? przecież
dziewczyna podała normalne cechy które są atrakcyjne dla prawie każdej kobiety, a to że mało tu cech charakteru, cóż....

Gość jjjjjjjajajjajajjancxhnshn
no spoko. nie jeżdzijcie po niej. pewnie nigdy nigdzie nie była dlatego chce teraz gdzieś być i nie chce doopy ruszuc zeby zarobic tylko faceta bogatego szuka co ona bedzie nogi rokladac a on placic za kawe w parku lazienkowskim.

Gość to idealny facet dla kazdej
kobiety wlasne mieszkanie cipa tylko sie wprowadzi i bedzie za darmo mieszkac dobrze platna praca zeby cipa miala co wydawac na swoje plytkie zachcianki, facet musi umiec gotowac to cipa nie bedzie musiala, cipa bedzie tylko lezala w nieswoim mieszkaniu i wydawala nieswoje pieniadze a dojdzie do tego wszystkiego w sposob jaki nam zaprezentowala katarzyna w. ktora obnazyla do czego moze sie posunac kobieta zeby swoja dupe zadowolic :classic_cool:

HEHEHE, a ty co dasz???? swoją dupę?? żeby miał gdzie wsadzać ???? wiesz biedaczki tak mają. Marzą o tym aby facet miał mieszkanie, samochód. Jednak faceci lubią zaradne kobiety, a nie takie które muszą sponsorować, bo to określa cię mianem zwykłej dziwki.

jeszcze ma prawko i samochod zeby mogl cipe wozic po sklepach albo zeby miala darmowy samochod na zakupy bo sama jesy zbyt glupia zeby ja bylo stac na to wszystko :classic_cool:

to ja BNB :classic_cool:

Gość 777777777777
ukradłas mi listę...hah

juz jakas cipe zabolala prawda ja mam to wszystko i mnie stac tylko ze jest taki maly problem ze na takie cipy to ja co najwyzej moge splunac z gory :classic_cool: ale szukajcie jakiegos jelenia moze sie znajdzie :D

Gość kwadraat
Ciekawe kiedy on na to znajdzie czas .By dobrze zarabiać trzeba duzo zarabiać ,tak po 12 h

Gość majteczki wE kropeczki
podoba mi się ta lista:), nie przejmuj się komentarzami, już jacyś nieudacznicy się wypowiadają:P, to normalne, ze kobieta szuka w mężczyźnie oparcia i stabilizacji

to nic, że jestem brzydki niski beznadziejny :classic_cool: ja mam to wszystko co znajduje się na liście :D ale żadnej nie dam :classic_cool:

Gość styczniowy przyjaciel ty
jestes jakis pojebany, to jak facet daje kase kobiecie to znaczy ze ona jest dziwka? a jak jest jego żoną i nie pracuje?

Gość Kasienka_Kasienka
Płytka ta lista, bardzo... Myślę że intelektem nie grzeszysz skoro to co ma i posiada facet jest dla Ciebie priorytetem. Pamiętaj że wszystko to co wymieniłaś (oprócz zaradności i inteligencji) może stracić, a z tego co widać jak to straci to go zostawisz bo przestanie być dla Ciebie atrakcyjny... JESTEŚ PUSTA I GLUPIA!

Gość Gacekk
Typowo prymitywne podejście. Musi mieć auto, kupę kasy, jeszcze do tego umieć tańczyć i mieć ponad 185 cm wzrstu. To jest najważniejsze.

Gość hjnoi
jakas gowniara jebnela jeden wpis zeby zobaczyc ilu kretynow zbulwersuje sie i teraz siedzi i ryje ze smiechu czytajc wasze komentarze :D:D:D:D: takich naiwniakow na kafe nie brakuje :D:D:D

Sorry, jak można określić laskę jak piszę szukam faceta, który będzie mi stawiał upominki, wycieczki, kolację???? nie dziwką czy blacharą. Bo to jest cholerny sponsoring, a nie miłość.

Gość Marcin_28
ja m am własne mieszkanie i dobrą pracę,ale jeśli widzę że kobieta tylko na to leci a sama nic nie wnosi to jest traktowana jako przygoda sexualna.Jakbym chcial zostac sponsorem to bym poszukal na sympatii.

Gość lafirynda w kaloszach
nie ważne jakikm jest człowiekeim ważne co posiada?]]]] a teraz przeczytajmy to zdanie od prawej do lewej- ważne co posiada bo to swiadczy o tym jakim jest człowiekiem:) nie mówimy myślę więc jestem tylko MAM WIELE KASY więc jestem.rzeczywistość ciągle weryfikuje fakty

Gość Kasienieczkaaa
To, że dziewczyna wymieniła te cechy u faceta, to nie znaczy, że sama ich nie posiada. Nie rozumiem oburzenia. Odezwały się biedne, bezrobotne kurduple na utrzymaniu mamusi. Nie wiem, może obracam się w złym towarzystwie, ale znam mnóstwo takich kolesi, gdzie to kobieta nosi spodnie. I dziwię sie tym kobietom, że w ogóle z nimi są.

Gość też Kachaaa
Kasieneczko, ale chrzanisz :) Ta lista jest płytka jak woda w kałuży - taka jest prawda. Ja się pytam, dlaczego facet ma za cokolwiek płacić? Randki, nierandki, zwykłe życie... przecież mamy równouprawnienie. Minęły czasy, gdy kobiety siedziały w domu czekając razem z 12-ciorgiem dzieci na lubego wracającego z polowania.

Gość Kasienieczkaaa
Ale ja nie pisałam, że kobieta ma być kucharką i niańką, siedzieć w domu i czekać na jałmużnę. Ja się tylko zgadzam z autorką postu, jaki powinien być facet. W dzisiejszych czasach o takiego bardzo trudno, kobiety mają te cechy i mieć powinny, ale faceci również, skoro mowa o równouprawnieniu. Chyba mnie nie zrozumiano.