Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;[p,

spotkalam swoja pierwsza milosc-idiotka!!

Polecane posty

Gość ;[p,

czemu ja jestem taka beznadfziejna, zueplenie nie ma o czym gadac, na dodatek ja bylam mega skrepowana, usmiechalalm sie glupio, zamiast byc normalna. jezu, jak ja sie wtsydze. zdalam sobie sprawe, ze moje relacje d-m to dno.

E tam dno od razu. Zależy Ci żeby dobrze wypaść, to się usztywniasz mimo woli- jak i każdy w takiej sytuacji.:P

Gość ;[p,
to jest dno, totalnie. nienawidze tego.

Gość co, jesli wiem, ze nigdy
z czasem?to bylo 9 lat temu:O

to ja,;[p,

U, to jednak nie zawsze mija... :P Myślałam, że mówisz o jakimś ostatnim zdarzeniu, a Ty tęsknisz do starej lov. Musiał mocno zawrócić Ci w głowie, że aż do tej pory go rozpamiętujesz. :P

no w koncu pierwsza milosc, zjebal mi zycie, wiec raczej za nim nie tesknie, ale mimo to, po prostu ogarnia mnie stres jak go widze i tyle, a uczucia juz nie ma jakies 6 lat.

Było minęło. Machnij ręką na stare lata i nie zawracaj głowy jakimś byłym, niedoszłym, do którego już nic nie czujesz.(O tak->:classic_cool:🖐️) A co takiego Ci zrobił, że mówisz o nim tak negatywnie? :P

to spoko chlopak, ale ja wtedy jako gowniara sie w nim na maksa zakochalalam, z reszta ja jemu tez nie bylam obojetna, jednak zerwal znajomosc, bo stwierdzil, ze nie mamy o czym gadac. zostal mi uraz i teraz wciaz mam opory przed wejsciem w zwiazki, spotykaniem sie z facetami i jestem od tego momentu chronicznie sama.

Nie ma rady, pierwsze lov pozostawiają albo miłe wspomnienia, albo zadry w sercu na całe życie. :P Może w końcu otworzysz się na jakiegoś innego chłopa, to było wszakże 9 lat temu- szmat czasu (utarty frazes mówi, że czas leczy rany). :P

bo leczy, ale dla moich kompleksow i niskiej samooceny to byla kropla, ktora przelala czare goryczy i jestem teraz jak skala, uciekam. faceci, ktorzy sie mna interesowali, a ktorych ja odrzucalalam pewnie maja mnie za dzikuske i ostra patole:P, bo ciagle uciekam, nie daje sie do siebie zblizyc, odmawiam notorycznie spotkan, haha. masakras jakas.

E tam ostrą patolę, nie przesadzaj. :D Pewnie sobie myślą, że nie mają u Ciebie szans, albo nic nie myślą, tylko szukają innej bez większego zastanowienia. Umów się w końcu z jakimś, spróbuj przełamać dziewięcioletnie lody. :classic_cool: Po takich przykładach jak Twój widać, że pierwsze miłostki są b. ważne, bo pozostawiają ślady na całe życie. Potem człowiek latami rozpamiętuje, co by było gdyby, wzdycha i się zastanawia cóż poszło nie tak. :P

ja za nim juz dawno nie wzdycham, leczylam sie z tej krotkiej ale jakze dla mnie znaczcej znajomosci 3 lata i teraz juz zostal tylko zal, nawet nie wiem, czy do niego,bo mial prawo do swojej oceny, czy wlasnej decyzji. i mial 100% racji, nie mielismy o czym gadac, bo ja glupia z nerwow nie moglam wykrztusic slowa. mam zal tylko, ze jest jak jest i tyle i boje sie, ze zostane na zawsze sama.

No nic, ja tam żadnych filozofii nie będę tutaj tworzyć, bo sama się nie raz wstydzę jak cholera. W każdym bądź razie jakbyś wyszła tym spotkaniom na przeciw, to może stopniowo by się coś zmieniło i zobaczyłabyś, że nie taki diabeł straszny, jak go malują. Życzę Ci, żebyś się w niedalekiej przyszłości przełamała. Tymczasem nie zamartwiaj się, że zostaniesz sama, boś zapewne młoda i pełna zacnych przymiotów, a życie dopiero przed Tobą. :classic_cool:

Gość Anders Schweinsteiger
Dlatego najlepiej jak pierwsza miłość jest udana i trwa na zawsze

tak, zycie przede mna, ale odrzucam fajnych facetow, los mnie pokara:P i pewnie zwiaze sie z jakis debilem, albo wlasnie bd sama.