Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia19

Bieszczady

Polecane posty

Witam wszystkich:) chciałam się zapytać czy ktoś z was był na Solinie? Dla mnie ta miejscowość jest magiczna uwielbiam te widoki Bieszczady są dla mnie pięknym miejscem A co wy o nich sadzicie?

Gość Bryzzzza
Bylam raz 10 lat temu i teraz staram sie namowic meza na wspolny wyjazd w Bieszczady. Chcialabym tez zobaczyc opuszczone wioski.

Gość teraz ja!
Czytasz mi w myślach? Właśnie przed chwilą przeglądałam oferty noclegów w Wetlinie. Pod kątem lipcowego wyjazdu. A może znasz jakąś dobrą kwatere i możesz mi ją polecić? W Solinie bywałam, ale wolę Bieszczadzki Park Narodowy i chodzenie po górach.

Gość Bryzzzza
Ja bylam w Wetlinie i nocowalam chyba w osrodku " Piotrowa Polana", ale nie pamietam juz dokladnie.

Gość raany
Solina spoko. Trochę zbyt jarmarczna latem, przez co wszystko coraz droższe ,ale klimat jest.

Poszukaj czegoś w Ustrzykach górnych byłam tam u swojego chrzestnego i jest pare hotelów i tez domów ktore wynajmują pokoję

Gość teraz ja!
Piękne zdjęcia. Rozmarzyłam się:) Bryzzza, Piotrowa Polana jest ok. Tylko ja jadę sama, i nie wiem, czy czułabym się bezpiecznie sama w domku wśród wielu innych domków. Gdyby w pobliżu trafiło sie jakieś głośne, nadmiernie pijące towarzystwo mogłoby być nieciekawie... Dlatego myślę raczej o pokoju.

Gość teraz ja!
kicia 19, zależy mi na Wetlinie (tak sobie wymyśliłam na tegoroczne wakacje). W ubiegłych latach bywałam w Ustrzykach Grn., w Wołosatem, w Komańczy, w Smereku. Teraz przyszła kolej na Wetlinę:)

Napewno coś znajdziesz w ustrzykach byłam tam pare razy i mój znajomy ma jeden poko do wynajecia stodołe do spania na sianie super wygodnie jest polecam a także pomieszczenie dla 3 osob

Gość jaciekrece, u la la
Ja uwielbiam okolicę u podnóża góry Smerek. Rajdy konne... Ehh, rozmarzyłam się, chcę już urlop! :)

Gość olga2111111111111113
ja tam mieszkam :) tzn w tych okolicach. i zaczelam je doceniać odką studiuje ,a do domu przyjeżdzam czasami

Gość olga2111111111111113
,,odkąd".

bywałam tam wielokrotnie, chyba z 10 razy. Faktycznie jest to magiczne i tajemnicze miejsce, niektore zakamarki sa aż lekko straszne hehe i ta cisza :) ale jest jeden warunek, jesli lubisz chodzic po gorach i lasach to bedzie fajnie, jesli wypoczac to tez, ale nie jest to najlepsze miejsce do imprezowania- moim zdaniem. Jak chcesz sie wyciszyc, jechac na romantyczny wypad- jak najbardziej a jesli pozwiedzac, to jak jestes wygodna i zalezy na czasie to tylko samochodem, by sie nie motac z autobusami itp ewentualnie na stopa, ale to tez srednie wyjscie jak dla mnie. chociaz poznalam tam fajnych ludzi i tez z nimi imprezowalam, ale to bylo raczej tak ze oni jechali z Rzeszowa na weekend i chcieli % Dla mnie Bieszczady to tajemnica, tam jest niezwykla atmosfera, ktorej nie znajdziecie nigdzie indziej

Gość gość
Byłem w Bieszczadach i potwierdzam

Gość lola744
Nigdy nie byłam w Bieszczadach. Czytałam o nich bardzo dużo na http://www.moj***eszczady.edu.pl/ Znalazłam kilka ciekawych informacji, które wykorzystam w przyszłości:) Zrobiłam już sobie listę miejsc które chcę odwiedzić w przyszłym roku i pod koniec grudnia będę robiła rezerwacje:) W tym roku mam już zaklepane wakacje w Mielnie.

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba fajne ta sytuacja no tak no bieszczady super 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Jeżeli szukacie dobrych noclegów, solidnych i w dobrych cenach, rzućcie okiem tutaj -http://www.infoturystyka.pl/kraina,bieszczady.html - bardzo solidna strona. Do tego wszystko w jednym miejscu, znalezienie najlepszej opcji nie zajmie Wam wiele czasu ;)

Gość gość
Ja niestety byłem tylko w Zawozie. Jednakże, to właśnie tam proponowałbym się pojawić! Niezwykle atrakcyjna okolica w połączeniu z domkami letniskowymi http://domkiwzawozie.pl/ sprawiły, iż niezwykle wypocząłem w tamtym miejscu. Bardzo komfortowe i przyjemne, jak dla mnie idealny pomysł na rozpoczęcie przygody z Bieszczadami.

Gość Gość

mam rajd konny przy trzepaniu ku,tasa