Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titaniuuuuuuum !

Nie warto umawiać się z ludźmi z czatu ?? Macie jakies doświadczenia? ;)

Polecane posty

Gość titaniuuuuuuum !

Własnie zastanwiam się czy nie umówić się na spotkanie z takim jednym..wydaje się być ok..nawet z wyglądu ;P

Gość titaniuuuuuuum !
hello ?

ja dam przykład z własnego doświadczenia....poznałem kilka osób z czatu byli to różni ludzi lepsi i gorsi....ogólnie w zeszłym roku wstąpiłem w związem małżeński z dziewczyną z czata

Gość h6jh6j
sami seks maniacy i jajcarze nie radze

Gość Leokadia Nadia
kiedyś, kiedyś umawiałysmy sie z kims z czatu, smiesznie bywało :D ale teraz bym sie bała ze mnie ktos zgwałci, zabije :/

Gość inneiinni
zależy jak trafisz, to naprawde ruletka, ja miałam akurat takie szczęście ze za każdym razem wpadałam na wartościowych facetów, wprawdzie z żadnym nie było związku, ale miałam przynajmniej z kimś iść do kina albo po prostu pogadac przy kawie. jest dużo samotnych ludzi którzy w ten próbują nawiązać znajomosci i po odsianiu zboczeńców i napaleńców można spotkac fajnych ludzi. powodzenia :)

tylko że na czacie można napisać wiele rzeczy niekoniecznie zgodnych z prawdą ;) nie mówiąc o tym że niekoniecznie widziałaś jego zdjęcie :P

Ja z własnego doświadczenia wiem, że faceci poznani przez internet najczęściej nie przychodzą na spotkania, albo uciekają z nich prawie natychmiast. Nie mam pojęcia dlaczego.

Gość inneiinni
aha i taka ogólna rada-lepiej spotkac się w realu wczesniej niż później. Z doświadczenia wiem, że gadanie na gg przez dwa miesiące nic nie wnosi i rzeczywistosc moze przygnieśc do ziemi. co do zabezpieczen to powiedzieć zaufanym przyjaciołom gdzie sie jest i żeby byli pod telefonem (w razie niewypału kolezance może nagle złamać się noga i natychmiast będziesz musiała skonczyć spotkanie żeby jej pomóc). Miejsce masz wybrać Ty - najlepiej w miejscu ktore dobrze znasz, w którym jest sporo ludzi(najlepiej żeby nie było za ciemno). W razie większych obaw o życie możesz zatrudnić przyjaciółkę żeby delikatnie obserwowała was z boku. akcje typu, że wsiadasz do jego samochodu albo spotykacie sie w jednym z waszych mieszkan są jednoznaczne i mogą skończyć się dla Ciebie tragicznie. to chyba tyle :]

Gość e tam.
warto, ale trzeba mieć szczęście, aby dobrze trafić. Pana X poznałam na czacie. ;) Przepisałam z nim całe 2 lata, ba, nawet ze sobą byliśmy. Dzień w dzień pisaliśmy. Po tym wszystkim, psotkaliśmy się w Warszawie na koncercie. Jesteśmy przyjaciółmi. DO tej pory mamy kontakt, i wspaniałe wspomnienia..

moj znajomy napisal do dziewczyny z fotka.pl zaczeli rozmawiac codziennie i teraz są fantastycznym małżeństwem od kilku lat! Warto! tylko trzeba dobrze trafic i byc czujnym, szczegolnie dziewczyny bo psycholi nie brakuje