Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sz.. mnie trafia

co zrobić? proszę o pomoc

Polecane posty

Gość sz.. mnie trafia

Mam taki problem i nie wiem, jak postąpić. Mój facet ciągle gada przez telefon z jakąś babką wieczorami. Jak dzwonię, to jest zajęte a później po pól godz oddzwania do mnie jakby nigdy nic. Jak pytam, czy spotyka się zkims to odpowiada, że nie. Jezeli pytam z kim tak rozmawia, to odpowiada że z nikim waznym. Wczoraj zapytalam twardo , niech wybiera albo ja albo ona, bo ja nie mam zamairu czekac az będzie jeszcze gorzej. I powiedziałam albo zostaje miedzy nami tak jak było albo koniec z nami, wychodzę od niego i wiecej mnie nie zobaczy. Nie wiem co robić? Zerwać z nim? Czy zawalczyć o niego i tak łatwo nie odpszczać. Mówiąc zawalczyc, mam na myśli już nie czepiać się o te telefony, przemilczeć, byś kochającą, seksową, wtedy będzie miał większy problem z wyborem. bo jak zerwę, to dam mu łątwą drogę do odejścia do tej babki. Albo mogę go bardziej przyzwyczaić do siebie, żeby miał większy problem zwyborem. Jak myślicie? Bo ja już jestem glupia w tej sytuacji i z drugiej strony nie chcę się poniżać. Wolę pierwsza zerwać niż żeby on to zrobił. Bo teraz mnie się wydaję, że jest tak że do końca nie zna tej babki i na razie woli być tu gdzie jest pewien, dlatego mnie zapewnia że nic się nie dzieje.

Bo teraz mnie się wydaję, że jest tak że do końca nie zna tej babki i na razie woli być tu gdzie jest pewien, dlatego mnie zapewnia że nic się nie dzieje. Wydaje mi się za sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie ...

Gość sz.. mnie trafia
Więc co mam zrobić? Zerwać już teraz, czy zawalczyć o niego?

Gość sz.. mnie trafia
proszę, doradzcie, bo nie wiem co robic?

Gość sz.. mnie trafia
Dziękuję za odpowiedz. Na moje pytanie, niech wybiera odpowiedział, że między nami nic się nie zmienio. Dlatego nie wiem, co robić. A jak pwoiedziałam, że wiecej mnie nie zobaczy, to odpowiedział, ze on sobie tego nie wyobraza, zebysmy wiecej nigdy nie sie nie widywali. Myłslisz że nie warto walczyć, nie ma szans? I lepiej od razu odpuscić?

Czasami tak z różnych względów jest lepiej..Może przejrzy na oczy ale szczerze powiem że ja sam nie wierze w to co pisze... Też kiedyś bylem młody i różne błędy się robiło .zaufaj mi nić dobrego już z tego nie będzie ale zrobisz jak uważasz...

Gość facet ktory tez tak dzwonil
Nie będąc w zwiazku nawet. Wiem o co biega. Wg mnie jesli po twojej obawie tak gada i nie przestaje tego robic to odp prosta-daj se siana.