Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia19

Walentynki Pomocy

Polecane posty

Mam zamiar dla swego chłopaka kupić kubek bo nic innego mi do głowy nie przechodzi mój budżet to niecałe 50zł w tamtym roku dałam mu nasze zdjęcie a dwa lata temu poduszkę. co sądzicie o tym kubku? A wy co dajecie swoim drugim połówka?

kilkaliterdlapseudo My czesto tak spedzamy czas wiec to nie bedzie nic szczegolnego

Gość inneiinni
ja kupiłam mojemu taki solidny notes(zawsze wszystkiego zapomina) i zrobiłam w nim kalendarz, powpisuję tam jakieś fajne cytaty i różne takie niespodziewajki, mam nadzieję ze sie ucieszy :)

Gość I co dalej?
Masz 19 lat?

Gość inneiinni
a umiesz autorko coś fajnie narysować? bo kiedyś kupiłam białe bokserki i flamastry do materiału i narysowałam mu tam takiego smiesznego zwierzaka ;) cieszył się jak dziecko i chwalił się wszystkim kolegom, a nawet rodzinie pokazał :D:D:D:D

nieźły pomysł ale bokserki dostal pod choinkę;) a zdolności malarskich to ja nie mam:(

Gość I co dalej?
Głupio by mi było dac kubek w tym wieku. Domyslam się, że chłopak nie ma 13 lat.

Gość inneiinni
ja jestem pragmatykiem i lubie dawać facetowi coś, czego choć raz za czas będzie używał. Posłuchaj czego potrzebuje albo co by mu sie przydało, nie musi być drogo. mój np zawsze sie cieszyu że mam długą łyzkę do butów i nie musi sie tak schylać przy ubieraniu;) no to taką dostanie:) albo może ma jakieś drobne akcesoria, to możesz mu kupieć jakieś solidne pudełko czy futerał, kubek na długopisy, narzędzia do majsterkowania. kiedys też kupiłam mu fajny otwieracz do piwa który gada:) albo cos do układania włosów, ksiażkę o czyms czym sie interesuje, zabawny krawat, pasek. za 50 zł można mase rzeczy kupic

moze ktos jeszcze powie co swojej drugiej polowce kupuje

Gość dotkaa
wspolczuje Twojemu facetowi... kubek? moglabysmu kupic jakby mial 15 lat... 50 zl. na prezent kurcze;/ ciezka sprawa bo co mozna za to kupic;/