Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleżanka lublinianka

szukam koleżanki w lublinie

Polecane posty

Szukam koleżanki w Lublinie. Nie narzekam na brak przyjaciół ale tu chodzi o coś innego... Jestem osobą bardzo szczupłą i chciałabym znaleźć koleżankę/znajomą, która byłaby mniej więcej mojej budowy żebyśmy mogły czasami razem wyskoczyć na zakupy, doradzać sobie jak fajnie się ubrać żeby dobrze wyglądać, jak podkreślić swoje atuty, ogólnie wymieniać się doświadczeniami w tym zakresie :) Mam 25 lat a moje wymiary to 158cm, 46 kg i fajnie jakby to była dziewczyna również tak filigranowa :)

Gość titaniuuuuuuum !
ooo;D ja jestem z lbn. mam 21 lat, 167 cm 51 kg ...;]

Gość Władysława 1943
ja mogę. jestem niska i szczupła :)

hehe :) ale ja piszę poważnie, koledze z dużym chooyem dziękuję :P Mam już swojego mężczyznę i akurat tego nie szukam :) a dziewczyny jak najbardziej chętnie z wami pogadam

Hejka. Szukam koleżanki lub przyjaciółki. Bo bardzo mi brakuje jedynej :( chciałabym mieć z nia o wszystkim gadać pośmiać różne rzeczy będzie fajnie. Nie lubie samotna bez koleżanki ani przyjaciółka. :( jestem sama tylko mam wielu kolegów. Niż koleżanka. Ech ja chce mieć taka. Jestem ładna i mila chętnie pomagac zawsze z nim można spotykać codziennie nie lubie stracic przyjaźń ani kumpla. Zawsze można dla mnie liczyć. Nie lubie ktoś mnie olała wtedz mi smutno ani łza oczy :( kilka lata szukałam i męczą :( nie ma takiej dobra koleżanka tylko ciągle znalazłam taka która nie mila i olała różne i to dla mnie bardzo dziwna i przykrość ma prawdę :( dam radę zostaje sama :( trudno. Mój email. Diabloniewazne@gmail.com