Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka

Mam 165 cm.

Polecane posty

wzrostu i waze 49 kilo.....ile wazycie i ile macie wzrostu???!!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ja mam 170 i waze 56 :D

176, 55 kg.. ale wzrostem chetnie bym sie zamienila z toba Wszystko ma swoje plusy i minusy ale niskim zazdroszcze tego ze moga nosic szpilki do nieba i ogolnie niskie dziewczyny są jakies takie słodkie he :))

widzę, że ja przy Was jestem lochą. 163, 52 kilo :( Ech, chciałabym mieć 175, żeby mieć ładne nogi i nie być takim kurduplem.

Gość Orange son of good woman
rhovanion super masz wskaźniki, a jakiego byś chciała faceta? Musi być dużo wyższy?

Gość taka jedna maleńka
160 cm, 50kg

Orange son of good woman - no, fajnie, żeby miał chociaż te 165. A 170 to byłby już szczyt moich marzeń.

Gość pierwszamama
ja mam 166 i wcale sie nie uwazam za niska, nawet mam kompleksy co do butow na obcasie ze jestem w nich za wysoka, a wazylam przed ciaza 53kg i mi mowili ze jestem wychudzona, chociaz mi sie na odwrot wydawalo

Dobry dzien:D Ja sama chcialabym byc wyzsza! pierwszamama - oooo 53 kilo przy 166 i wychudzona?:P

Gość KierownikKafeterii
170 cm. wzrostu i waga poniżej 60 kg to jakaś choroba :O

Gość KierownikKafeterii
Bibliolotka, no właśnie widze, jeszcze w dolnych granicach normy, ale 48 kg i 165 cm. to już 17,6 a norma to od 18,5 :O

hmmmm moze i tak ale ja jednak wole zgubic te 2-3 kg.:P Mam znajome,ktore waza wiecej ode mnie i maja podobny wzrost co ja i nosza rozmiar S a ja M:/ W zyciu w S bym sie nie wcisnela!!! Chyba mam jakas dziwna budowe ciala hahaha

Gość KierownikKafeterii
Tylko później nie płacz jak bedziesz miała osteoporoze, anemie albo coś :classic_cool:

wszystko fajnie , napiszcie jeszcze ile macie lat, i jakiej budowy sa wsze kości , bo w wieku szkolnym czyli nastolatki ważą inaczej niż dorośli, podobnie jest z osobami z gruba i kością, wiec jeżeli koś ma naście lat może przy wzroście 165 ważyć 48 kg i będzie dobrze wyglądał, ale osoba mająca już 40 lat będzie sucha jak wiór, wiec nie ma czym sie chwalić