Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawświecie

Porzucona

Polecane posty

Gość zagubionawświecie

Czy facet może tak po prostu się rozmyślić? Po dwóch miesiącach znajomości zerwać kontakt? Czemu raptem nie chce kontaktu ze mna? Jest szansa, żeby go odzyskać? Nie mamy żadnych wspólnych znajomych, spotkanie przypadkowe nie wchodzi w grę.

Gość taki jeden facet27
skoro urwał kontakt znaczy ,że nie chce no ja pierdole nie ty pierwsza i ostatani tak miala / ma ...żyj swoim życie ,a nie facet och facet ...

Gość taki jeden facet27
2 mięsiąc :D ...ludzie po latach się rozchodza i żyja ..albo skupisz się na rozpaczy ,albo na swoim zyciu wybór nalezy do ciebie

Gość kafeterianka321
Wiem, że to krótko, ale mi zaczęło zależeć. Jakby mi nie zależało to bym olała. To znaczy że Ciebie jako faceta by to nie obeszło jakbym się odezwała i powiedziała że mi zależy, żebyśmy spróbowali? Pomyślałbyś że mi odbiło? Pytam serio, o opinię faceta

Gość ergtgt
a zcemu pzrestal sie ozdywac cos sie wydazylo?

Gość 5-10-15
Fajnie masz 2 nicki?!

Gość taki jeden facet27
co za różnica czy facet czy kobieta....jakby mi zależało na kobiecie to bym kontaktu nie urywał od tak po prostu. jak komuś zależy to szuka sposobu ,a jak nie to wymówek proste i wbij to sobie raz na zawsze...czyny kochana CZYNY się liczą ,a nie słowa.

Gość zagubionawświecie
Tylko właśnie ja nie rozumiem, bo jego czyny mówiły, że mu zależy cały czas. Odwidziało mu się z dnia na dzień...

Gość taki jeden facet27
..ale te czyny muszą być cały czas...uwież mi jak on tez chce to znajdzie sposób by się z tobą skontatkować to działa w dwie strony ,.tak jak ty się chcesz z nim spotkać itp ..to on tez tak samo powinien co NIE ?? ,a skoro tak nie jest to widocznie jemu tak nie zależy

Gość zagubionawświecie
Tak, racja. Wiem to wszystko, a i tak mi go brakuje :( Ale pozostaje się z tym pogodzić