Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliap8w

CZY WAS TEZ TAK PODRYWAJA?

Polecane posty

Gość nataliap8w

kierowcy pksu codziennie rano i wieczorem jade i wracam z pracy pksem i oni uwzieli sie na mnie , kazdy ,no prawie kazdy ale napewno wiekszosc rozmawia ze mna w czasie jazdy , bezczelnie sie gapi caly czas, jak czekamna ddworcu za pksem do domu to w poczekalni pks tam gdzie siedza kierowcy, widze tylko glowy, i mysla moze ze janie zauwazam jak sie gapia, kiedys nawet ide sobie przez miasto i ktos dzien dobry mi mowi dopiero pozniej uswiadomilam sobie ze to byl jeden z kierowcow juz mnie to smieszy nawet, co oni wyprawiaja, no fakt jest kilku tez mlodych i przystojnych ktorzy tak samo sie zachowuja no ale bez przesady traktuja mnie jak jakas bogini , a wcale nie jestem az taka ladna. i chlopaka mam wiec i tak nie maja szans mieliscie tez takie przypadki?

Gość HOOOOOKEEERRRGIRL
nagminnie...i nie tylko kierowcy, ale ludzie na przystanku itp...nie wyobrazaj sobie za wiele, ludzie czasem po porstu chca pogadac, nie kazdy od razu cgce poderwac c zy flirtowac. na mnie sie gapia, bo mam intrygujaca urode i styl, ale nie odbieram tego w kwestiach podrywu.

Gość nataliap8w
ale mnie zapraszaja na kawe na ciacho , zawsze grzecznie odmawiam, a oni i tak robia swoje, kiedys bylam kupic bilet miesieczny, oczywiscie w tym pomieszczeniu gdzie kupuje sie bilet zaraz zjawilo sie 3 kierowców ;-)

Gość nataliap8w
pani ciapata skad ja to znam :-) powinni oczy z tylu glowy miec, i na droge patrzec a nie na nas, ja zawsze siadam z przodu bo mieszkamw takiej miejscowosci gdzie mozna przystanek przegapic, i jak jest ciemno jak wracam z pracy to tylko z przodu widze gdzie wysiac

Gość fgjgf
ty myslisz ze to podryw? wspolczuje Ci ;D patrza bo co maja robic? nawet jak dziewczyna nie jest ładna to chca sie odprezyc, nie dziwie sie ze brakuje im towarzystwa, ile mozna gapic sie albo sluchac zrzedzacych bab po 50stce?

Gość nataliap8w
ale ja tego nie rozumiem, dlaczego akurat kierowcy pksu no i wszyscy czy to taki zawod gdzie pracuja tylko podrywacze? na ulicy,w pracy , albo w innych miejscach tez mezczyzni -nie kierowcy zwracaja na mnie uwage no ale kierowcy pksu to normalnie przesada uwzieli sie na mnie

Gość nataliap8w
no ale oni nie tylko patrza ale zapraszaja mnie na kawe i wogole, kiedys jak nie mialam jeszcze chlopaka, bylam na imprezie i spotkalam jednego kierowce na imprezie (mlodego ) chcial tanczyc ze mna cala noc, i oczywiscie pochwalil sie kolega z pracy ze mnie spotkal

Gość fgjgf
widac ze siksa z Ciebie :D:D "uwzięli" co to w ogole ma znaczyć? Jestes taka niedowartościowana ze potrzebujesz minimalnego zainteresowania zeby byc w 7 niebie ?

Gość nataliap8w
ale ja sie nie ciesze z tego ze mnie podrywaja, tylko dziwi mnie ich zachowanie ze tacy ,, niewyżyci sa '' , bo czy to jest normalne zeby trabic na ulicy kiedy mnie widza, kiedy czekam na dworcu wygladaja z okien, juz nie wspomne o tym co robia jak jade autobusem,

Gość fgjgf
haha i akurat na Ciebie trąbią :D moze na latwa wygladasz?

nie wiem, ale dawno temu jak dziewczyny przechodzily kolo zawodowki, to zawsze podobne odglosy byly...

Gość nataliap8w
znalazlam tylko jeden plus w tym wszystkim, teraz gdy sa takie mrozy, kilka razy kierowca ktory mial jechac przez moja trase zawolal mnie wzesniej o autobusu i marznac nie musialam :-)

Gość Jelito
Kup sobie samochód !!!

Gość nataliap8w
ale mowie ze pksy trabia jak ide, np ostatnio jestem u siebie ide na spacer z psem ktos trabi patrze ooo pks ;-/ nikogo nie bylo w poblizu

Gość s455
sorry, że się wtrącę do tego wątku, ale ja mam tak, że jak jestem np. na przystanku to głównie mnie zaczepiają staruszki (płci żeńskiej, żeby nie było niedomówień), co to znaczy ? że budzę zaufanie ? czy wyglądam jak ofiara ? chyba raz w życiu odezwał się do mnie kierowca, że to koniec jazdy czy coś :D

Gość nataliap8w
aha i mysle ze raczej na latwa nie wygladam , slyszalam wiele razy ze jestem ladna, ale mam taka karnacje ciemna oprawe oczu nie maluje sie mocno zawsze tylko tusz i blyszczyk czasami kredka, wlosow tez nie farbuje mam z natury czarne , mam jasna karnacje nie chodze na solarium nie jestem plastikiem

Gość nataliap8w
jak mowilam o tych kierowcach chlopakowi to powiedzial ze ja sprawiam wrazenie milej sympatyczniej ze fajnie sie ze mna rozmawia i powiedzial jeszcze ze zazdrosny jest ale tak zartem bo ufa mi

Gość fgjgf
normalny czlowiek nie chwali się rzeczami ktore serio moglby zachowac dla siebie, chcesz uslyszec ze cie podrywaja bo taka zajebista jestes?