Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

90 70 95 co myslicie o tych wymiarach

Polecane posty

Gość anderenr
wątpię, żebym była bardziej "poządana" mając w tyłku ponad 100 cm :-D

Gość dewdwedwedwd
a dlaczego 100 ? można mieć 90 w biodrach i 60 w talii :P ty napewno odbiegasz od takich wymiarów skoro to tak negujesz..

Gość anderenr
chyba jakiemuś neandertalczykowi do pożądania kobiety wystarczy to jaką ma różnicę między biodrami a talią, podziekuję :-D słowo znam, ale jego odniesienia do rozmowy nie widzę

Gość anderenr
piszesz, ze chodzi o zalezność talia-biodra a taką spełniałabym mając 70 w talii i 100 w biodrach i nie sądzę zebym była wtedy "poządana" albo z 80 w talii i 110 w biodrach wieć zgadnij gdzie możesz tą teorię wsadzić? :-D

Gość dewdwedwedwd
nie neandertalczykowi tylko wielu mężczyznom ;) kobieca sylwetka ma wielkie znaczenie i mozna ja mieć będąc szczuplym chłopieca sylwetka nigdy sie nie podobała i nie była uważana za seksowną

Gość anderenr
nie pis głupot, że jest to kwestia 30 cm różnicy, bo jak ci pokazuję te 30 cm może nie być atrakcyjne np 80 i 110. ja nie mam 30 cm różnicy ale na swoją figurę i powodzenie nigdsy nie narzekałam, nie mam dużego tyłka, i wielkiego wcięcia w talii ale mam za to biust, który też wyznacza kobiecą sylwetkę. na obrak kobiety składa się wiele czynników, na pewno nie tylko relacja talia-biodra

Gość anderenr
uważasz, że wielu mężczyznom wystarczy te 30 cm różnicy? myślisz że na prawdę na to zwracają uwagę? gdyby postawić ładną i brzydką dziewczynę, z tym że ta ładna miałaby 20 cm różnica a brzydka 30 to uważasz że większe powodzenia miałąby ta druga ?? a to ciekawe :-D

Gość anderenr
a moim zdaniem nie ma idealnej figury, 90-60-90 będzie różnie wyglądać przy różnym wzroście poza tym po co się nad tym głowić skoro nie od nas te proporcje zależą? lepiej sie zastanowić nad tym co przy swojej figurze możemy zrobić żeby lepiej wyglądać

Ja mam różnicę między biudrami(pupa) a talia 34cm. biodra-96cm talia-62cm biust-86 pod biustem-73cm wzrost170cm i waga jakies 58kg

Gość rokz334
parisienne masz cudowne rozmiary .. DAj fote

Gość rokz334
tylko szybko bo już mi stoi i muszę spermy pod twoją fotę utoczyć

ja mam jakieś 65 w talii moze pare mm mniej ale nie uważam żeby mniej w przypadku talii wyglądało fajniej, biodra- lekko ponad 90 i cycki hmmm chyba było ostatnio z 90 ale schudłam i mi cyce zmalały i nie chciała bym miec większych szczerze mówiąc bo bym wyglądała ... dziwnie...