Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antyfanatyk

kto to jest ta bezdomnaosssso...?

Polecane posty

pisze nawiedzona sama do siebie niestworzone rzeczy? próbowałem zagadać ale zwątpiłem :D

Gość 66asika45
gdzie?

Gość grgfesargrea
tez mnie intryguje. mowią na nią "owieczka". pisze pod roznymi nickami, ale zawsze wiadomo,ze to ona. nigdy nie odpowiada na zaczepki,posty, tylko pisze te swoje dlugie i dziwne historie, niewiadomo o czym.. nowy projekt kafe? psychol? znudzone emo? jakas natchniona dewotka?

no jedyne słowo na jej określenie jakie mi przychodzi to: dziwna :D próbowałem czytać jej posty ale za każdym razem po kilku linijkach zwątpiłem ... bez składu ładu i logiki :D

a Ty rozumiesz o czym ona pisze? potrafisz się z nią dogadać? no i pytanie kluczowe ... Czy ona jest normalna?

Myślę, że była nauczycielką, ale już nie je4st ze względu na chorobę psychiczną. Wygląda to na schizofrenię czy coś w tym stylu. Zauważyłyście, ze wchodzi na forum jakby cyklicznie. Nieraz nie ma jej przez jakiś czas, a potem znów jest na okrągło? I czasem reaguje na pozdrowienia czy jakieś uwagi, ale chyba rzeczywiście tlko wybranych osób. Niezależnie od choroby, z jej pisaniny można wywnioskować, że jest inteligentna i ma dużą wiedzę ogólna. Tylko w życiu spotkalo ja wiele złego i ją złamało. We mnie budzi sympatię i współczucie, choć nie jestem w stanie doczytać do końca jej wypowiedzi.

może i jest nauczycielka ale chyba nie polskiego :D w sumie ma ciekawe podejście - pisać na forum i czasem reagować jak ktoś coś pisze, bardzo logiczne :D