Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka 1

gadałam z przystojnym facetem i nawet nie zauważyłam,że on ma brode i wąsy

Polecane posty

Gość Pani Czkawka 1
już wpłaciłam :) :) ale jestem heeepii na peewn zostane milionerką! juz zastanawiam sie co zabiore na jacht którym popłyne na jamajke :D włoch..oh...ale co on ma na twarzy? takie czarne? to zarost czy skóra? dziwny fryz ma, ale ogolnie jak nie masz nic do stracenia to spotkaj sie z nim atzo :D

Gość Pani Czkawka 1
o własnie jak pilot to bierz go! :classic_cool: podoba mi sie ten pilot marty z na wspolnej a w szczegolnosci jego wypasiona chata 😭 http://www.voila.pl/022/5ucy2/?1 ps. takiego kolesia widziałam na pewnym topiku i powiem Wam....ahhh! 😍

hahahahahahhahahahh ta chata tego pilota jest brzydka. Już moja lepsza :O:O

Gość sisusina
skad wiecie, ze pilot duzo zarabia? ale on jest pilotem tego no...helykopteru😭

Gość Pani Czkawka 1
ej a ten policjant z m jak milosc co jest teraz ? milo sie na niego patrzy :) brzydka?! szkdoa że mojej nie widziałaś :D

Gość Pani Czkawka 1
helikoptera :D :D to szybko ogłuchnie :D też dobrze :classic_cool:

Czkawka przygarnęłabym Cię, ale nie wiem co w zamian mi za to przyjdzie :classic_cool: I ty mieszkasz w Warszawie, wielki świat!

Gość Pani Czkawka 1
e dzieki ale nie przywykłam do luksusów :D w mojej lepiance czuje sie nawet dobrze :D no ba..warszawa :D

Gość sisusina
chcialam jeszcze jakies zdjecie podeslac jego i nie moge 😭

Bez przesady, ze luksusy. Piździawa w chacie jak cholera. W sypialni 15 stopni tylko 😭 Jak w grobowcu

Gość Pani Czkawka 1
a ja obiecałam grekowi wczoraj pogadac dzisiaj ale tak mi sie nie chce :O :(

Gość Pani Czkawka 1
ja mieszkam w bloku niby nowy i dobrze odizolowany ale jednak też minimum 19-20 stopni :O no ale można żarcie trzymac poza loduffą i oszczędzic :D

ja mam sypialnie taką, ze całe ściany w oknach są + drzwi balkonowe dlatego zimnica jak cholera + duża przestrzeń i tego ogrzać się nie da 😭 Ale mój pokój jest najcieplejszy, więc nie narzekam :D:D U mnie byś sobie bajcepsa mogła wyrobić, bo ja już mam sporego Mam taki przyrząd zayebisty. Byś była koksem :classic_cool:

Gość Pani Czkawka 1
o fajnie, siłka w domu?:D ale to też musisz mieć sporo samozaparcia, mi by sie tak nie chciało...chociaz fajnie byłoby mieć...drążek :D

Gość Pani Czkawka 1
podnosisz to? :D a tam bieżnia można pobiegac po osiedlu ;) przy okazji lansować sie przed innymi fit sąsiadami :D (u mnie takie ciacha biegają :( ) a ja biegam tylko na autobus...

no, a czemu nie? :D:D Ja kiedyś biegałam z przyjaciółką o 6 rano, a kończyło się tak, że biegłyśmy jeden przystanek, a potem na drożdżówki i cole :(:( a raz poszłyśmy na bro i grandera do kfc :(:(

Gość Pani Czkawka 1
o 6 rano na piwo i kfc ? :D :D

6 rano to drożdzówka, a kejefsi to o 10 w wakacje :classic_cool: Stare czasy to były, oj stare. A przyjaciółka już nie yest moją przyjaciółką :D:D

Gość Pani Czkawka 1
to przykre ale takie są własnie przyjaznie :D wszystko sie konczy...tylko kafe wiecznie trwa :D

Gość Pani Czkawka 1
kurde doradz mi co zrobic albo niech ktokolwiek doradzi :D bo jest taki koles i widze że czeka na mnie na skypie ale nie chce mi sie gadac :( a nie chce wyjsc na niesłowną :(