Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne?

to chyba nienormalne

Polecane posty

Gość czy to normalne?

gadalam z facetem, ma powyzej 25 lat, ma dziewczyne i mu stanal, a nie gadalismy o seksie, tylko jakies drobne, niezauwazalne wrecz aluzje. czy to normalne u facetow?:O jestem zdziwiona

Gość czy to normalne?
Po chwili przyparł mnie do ściany, jedną ręką zdarł mi majtki. Wetknął swą nabrzmiałą pałę w moją dygoczącą muszelkę. Czy to normalne u facetów?? Jestem zdziwiona

Gość gfdgdfg
Faceci mają często mimowolne erekcje ;) Jak można się domyśleć niektóre zdarzają się w sytuacjach, w których chcieli by tego uniknąć.

Gość Sajmoon
A spoglądałaś figlarnie na jego krocze ??

Gość czy to normalne?
wszystkie takie glupie wypowiedzi to podszywy, do niczego nie doszlo :O powaznie pytam, czy to normalne

Gość czy to normalne?
Sajmoon, nie, ale czasami prosto w oczy, a oczy mam ponoc bardzo seksowne, kocie

Gość Sajmoon
To wyczuł to twoje spojżenie i pomyślał może sobie... ...jak normalny zdrowy samiec.

Gość czy to normalne?
zbereznik, co Cię tak smieszy? no na pewno to bylo mimowolne, poszedl do lazienki, a jak wrocil to juz mu nie stal. no i moze to tez ma znaczenie, ze siedzielismy w malym pomieszczeniu blisko siebie?

Gość czy to normalne?
nie z zimna, cieplo tam bylo :O a potem pary razy stanal blisko mnie, za blisko moim zdaniem

no moze, jak sie naperfumowalas jakims AVONEM to normalnie gosciu skostnial... :D:D:D:D

Gość czy to normalne?
zbereznik, jaja sobie robisz, nigdy Ci sie nic takiego niezdarzylo?:D zadnym avonem sie nie naperfumowalam, mam delikatne perfumy

no raczej mi sie nie zdaza ale cholera tam wie, moze ja jakis impotent, albo moje laski malo seksowne... :D:D:D:D

Gość czy to normalne?
ja pierdole, no stanal mu, widzialam dokladnie, nie zmyslalabym na forum :O

no ale wtedy co ty zrobilas? stalas i gapilas sie mu na jaja? :) padam... :D

Gość czy to normalne?
no bylam troche zdziwiona bo nie jestem zbyt doswiadczona, ale nie stalam z otwartą buzią i nie gapilam sie bezczelnie, bo byloby to dla niego krępujące :O udawalam ze nie widze, a na dodatek wszedl tam taki jeden chlopak i on wyszedl do lazienki

nie moge, chcialbym to zobaczyc... :D a ile ty masz lat? ladna jestes? to gdziesz na uczelni bylo?

Gość czy to normalne?
mam 20 lat, wiele osob mowi mi ze jestem ladna, ja tez tak o sobie sadze, ale jest duzo ladnych dziewczyn, chyba nie chodzi po ulicy z pernamentna erekcja?? nie na uczelni, ale nie napisze gdzie, bo jakby to czytal, to mam przejebane. moze mu dziewczyna nie daje?? zrozumialabym jakbysmy rozmawiali na takie tematy, no ale to byly tylko takie zarty, nawet nie stricte na temat seksu. dla mnie to tez nie byla komfortowa sytuacja, chociaz trudno mi bylo odwrocic wzrok :D

Gość czy to normalne?
więc co mam teraz zrobic? nie pojde z nim sie przespac tak z dupy bo jestem jeszcze dziewica

Gość czy to normalne?
dlaczego cie wszystko smieszy?:O nie pojde z nim do lozka, ale pobawic sie moge, trudno nie bedzie, bo to jest dosc ciasne pomieszczenie

uwielbiam takie laski... :D niby nie wiedza co sie dzieje ale strasznie je to interesuje... :D ;)

Gość karolka05
moze mu sie siku chcialo

Gość Dokładnie, jak sie
sikac che, to tez czasem stoi :)

Gość czy to normalne?
chyba nie z tego powodu, bo akurat po tej naszej rozmowie tak sie stalo :O zbereznik, chyba sie nie dziwisz ze mnie to interesuje?:) i powtarzam, tam bylo cieplo :O