Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasteczko26

W JAKIM CELU WYLEWACIE NA SIEBIE POMYJE NA KAFETERII????

Polecane posty

jestem ciekawa i prosze o szczere odpowiedzi. Czy na co dzien tez sie tak zachowujecie? Dlaczego pod kazdym tematem bez wyjatków ludzie nie potrafia uszanowac odmiennego zdania, tylko wylewaja na siebie wiadro pomyj. Dlaczego jestescie tacy nietolerancyjni dla kogos kto ma inne poglady, zainteresowania itp????????

Gość siadła mi psycha,
.

Gość pomyj
0/10

co w tym rekreacyjnego, jesli moge wiedziec? Lepiej sie czujesz, ze sprawisz komus przykrosc, poniewaz mu naublizasz? Pytanie kieruje do pozdrawiam srodkowym palcem

nie miesci mi sie w glowie, jak mlode, rzekomo wyksztalcone osoby moga sie tak odzywac, nie potraficie korzystac z anonimowosci?

Gość Gang Olsena
noż kurwa jesteśmy tylko bezpośredni w stosunku do siebie, Jak to kurwa w rodzinie ,I wszstko gra.

Gość Gang Olsena
no widzisz jestem taki kulturalny , że nie daje się sprowokować he he !

Gość Gang Olsena
no widzisz jestem taki kulturalny , że nie daje się sprowokować he he !

Smakowita eklerka i co czulas piszac te wszystkie niemile rzeczy? Wyleczylas sie z kompleksow. Ja po prostu nie potarfie Was zrozumiec. Co wam daje to obrzucanie sie blotem ????

rozmiem 'pozdrawiam s.p.', ze nie mozna traktowac tego na powaznie, ale nie wiem skad np w matkach siedzacych tutaj jest tyle nienawisci do ludzi, ze pisza zupelnie obcej osobie teksty typu 'zycze ci zeby twoje dziecko zmarlo, albo bliska osoba'. Ile trzeba miec skrywanej frustracji i nienawisci w sobie, zeby uzyc takich slów w stosunku do osoby, ktorej nawet sie na oczy nie widzialo

Gość znów ja,
mnie daje oderwanie się od smutków

znów ja, a nie byloby Ci weselej i przyjemniej siedziec na forum, gdzie ludzie sa dla siebie mili i uprzejmi, sluza rada i wymieniaja sie pomyslami i pogladami/

ten przykuad który opisałaś, w sensie życzenie komuś śmierci itd to dla nich sama nie mam wytłumaczenia :classic_cool: to są śmiecie, a nie ludzie i z takimi się nie gada, albo właśnie zrównuje z ziemią innymi sposobami :classic_cool: i generalnie to tu jest masa psycholi też trza przyznać :O ja się do nich zaliczam :classic_cool: i ta nade mną co opisała, że ludzie się tu dowartościowują też nie jest normalna. ale ma racje :classic_cool: także ogólnie jak widzisz to forum nie ma reguł. żyje własnym życiem... dzięki braku życia innych :classic_cool: żegnam 🖐️

ale czy nie meczy ich ta zlosc skrywana do ludzi w rzeczywistosci i wlasciwie bez powodu, czy na prawde w ludziach jest tyle nienawisci, ze tylko graja na co dzien, a w srodku sa tacy wlasnie jak na kafe?

Gość ty lukrecja to jestes patologi
a i chamka na maxa, prosta szmata z ciebie i tyle, nawet sie odezwac nie potrafisz, Taka kobieta to zwykla zdzira i nigdy nie dorówna prawdziwej kobiecie z klasa

Gość znów ja,
"a nie byloby Ci weselej i przyjemniej siedziec na forum, gdzie ludzie sa dla siebie mili i uprzejmi, sluza rada i wymieniaja sie pomyslami i pogladami/" być może, ale gdybym był miły i uprzejmy to obecnie ciężko by było o rozwinięcie rozmowy

Gość Krol Troll I
zeby bylo smiesznie i strasznie :classic_cool:

Gość zennonjusz123456789
W celu nie wylewnia ich na mieście, w pracy, w szkole, w kościele. I na randce :D

Gość glen b
a ja właśnie zjadłem kupe a potem zamierzam zjeść kupe jak skończe to zabiore sie za konsumowanie kiszki stolcowej