andzia_18 0 Napisano Luty 6, 2012 Witam, mam ok 17kg nadwagi. i prosze o rade. zaczelam jesc zupe kapusciana, pic czerwona herbate i a6w jako cwiczenia poniewaz nie moge uprawiac sportu ze wzgledu na chore kolana. myslicie ze tym sposobem uda mi sie chociaz troche pozbyc zbednych kg? moze macie inna propozycje. licze na wasze rady i opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia_18 0 Napisano Luty 6, 2012 licze na szybka odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mielonka1602 0 Napisano Luty 6, 2012 na pewno schudniesz :) powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Luty 6, 2012 Andzia, jeśli masz chore kolana, to nie rób szóstki, bo w niej kolana się męczą. W ogóle to bardzo męczące ćwiczenia, ja jestem po 8 dniu i daje w kość. Spróbuj pilates, chyba nie powinno na kolana zaszkodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3-dziecha;) 0 Napisano Luty 6, 2012 hej orbitrek nie obciaza stawow i daje w kosc ja tez mam chore lewe kolano, a na orbi. cwicze regularnie .albo basen. kapusciana jako wstep do diety jest ok. bo daje szybkie efekty na wadze czerwona herbata g....daje, chyva, ze oryginalna yerba mate-ja nie mogę jej przelknac pamietaj, ze do zupy kapuscianej nie dajemy soli, magi, rosolkow, vegety itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość norbus Napisano Luty 6, 2012 3-dziecha;) patrze i oczom nie wierze... Gratulacje Co Tz kobieto stosowaas,ye tak piknie schudas_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3-dziecha;) 0 Napisano Luty 6, 2012 hej mam diete niskotłuszczowa po operacji usunięcia woreczka żołciowego i 5 razy w tyg cwicze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach