Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacper1988

dziwne zachowanie kobiet ?!?

Polecane posty

Gość Kacper1988

Mam konto na sympatii do dwóch tygodni. Znalazłem tam wiele atrakcyjnych kobiet. Każdą z nich, która zaintryguje mnie w sposób szczególny, dodaję do ulubionych i często piszę wiadomość. Pytanie: dlaczego WSZYSTKIE kobiety, które mnie zaintrygują: a)dodają mnie do czarnej listy, po odwiedzeniu mojego profilu b)czytają wiadomości, a po wejściu na mój profil nie napiszą nawet słówka o co chodzi ?!?!?!

Gość Maaaarttyyna
Nie podobasz im się najwidoczniej . : ) PROSTE .

Gość Kacper1988
Co jest we mnie takiego odstraszającego?!? Nie rozumiem

Gość Maaaarttyyna
Pokaż się to Ci powiem .;p Albo możesz sie chociaż opisać jakoś szczegółowo ?

Gość Kacper1988
Wyobraźcie sobie taką sytuację; Zaglądam przypadkowo na profil kobiety, Okazuje się, że niemal perfekcyjnie trafia w mój gust. Czytam tekst o wymarzonym partnerze - przecież to opis mojej osoby. Wysoki, z poczuciem humoru, szanujący kobiety, zdolny do pocieszenia w trudnych momentach, zaradny, pewny siebie itd. itp. Jesteś już napalony, wyobrażam sobie, że tworzymy parę. W moich oczach już tlą się małe iskierki. Dodaję ją bez wahania do ulubionych. Oczka nie puszczam, bo to nic oryginalnego. Pisze za to wiadomość, na razie bardzo krótką, bez komplementów. Po chwili widzę, że ta osoba również mnie odwiedza. Po dłuższym czasie zaglądam z powrotem na sympatię i sprawdzam wiadomości - zero. Przymierzam się do napisania kolejnej wiadomości. Żywię jednocześnie ogromną nadzieję, że coś zakwitnie między nami. Klikam list, a tu : Z A K A Z W Y J A Z D U !!! ta osoba nie chce otrzymywać od ciebie wiadomości !!!" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA To już nie jedne taki przypadek. O co chodzi. Jestem aż tak paskudny ?!?

Gość jestem na innym portalu
To zależy. Potrzebne są szczegóły: co o sobie napisałeś, jakie zdjęcie umieściłeś, co do nich napisałeś, co to znaczy "dodać do ulubionych", nie lepiej najpierw porozmawiać? Tak w skrócie: półnagie zdjęcie od razu Cię skreśla. Wzrost - jeżeli masz 174 cm, to nie szukaj zainteresowania u dziewczyny o wzroście 172 cm. Teraz jak zagadać? To zależy, co o sobie napisała. Bez względu na urodę, jeżeli sporo o sobie napisałam, to oczekuję, że facet zapyta mnie o coś, czym się zajmuję, co mnie interesuje. Dodawanie do ulubionych ma sens po jakimś czasie, a nie tak od razu. To chyba tyle na początek. Szukamy jakiejś inspiracji, kogoś, kto nas zaciekawi. Wiadomość typu "ładną masz buzię" dostaje się czasem od kilku facetów jednego dnia. Chodzi o to, żebyś czymś się wyróżnił.

No i jest jeszcze możliwość, że po prostu jej się nie spodobałeś. A różnica wieku? Młodsza, starsza? Może nie trafiasz w jej "target".

Gość Kacper1988
Moje wiadomości są zawsze jedyne w swoim rodzaju. Dbam o oryginalność, nieszablonowość. Nie napiszę nigdy kobiecie taniego tekstu w stylu: "Bolało gdy spadłaś z nieba" Po drugie, napisałem tekst o sobie krótko i na temat. Nie widzę w nim niczego odpychającego. O wymarzonej kobiecie nic nie napisałem właściwie. Nie sądzę, by kobiety mnie blokowały z powodu tego co napisałem. Mam aktualnie cztery zdjęcia. Na jednym jestem poważny, na drugim uśmiechnięty. Dwa pozostałe to zdjęcia z wycieki z gór, gdzie stoję z plecakiem i nic poza tym. Jestem wysokim (186 cm) brunetem o błękitnych oczach. :-((((((((((((((((( Żaby chociaż któraś, przed dodaniem mnie na czarną listę napisała, co jest nie tak. Ate które nie dopisują tym bardziej.

Gość Kacper1988
Mam 23 lata i odwiedzam kobiety z przedziału 18-23

Czas na konkrety ... Jestem od Ciebie trochę starszy a konto na Symp miałem kilka ładnych lat powiedzmy ze 4 .. oczywiście z przerwami . Te kilka lat pozwoliło mi dobrze przyjrzeć się temu portalowi. I co z tego wynika .. Tak naprawdę z tych wszystkich kobitek tam zgromadzonych tylko kilka procent podchodzi do tego poważnie. Z tych kilku procent kolejny odsetek nie ma wyżej du... niż wiesz co robi i wniosek jest z tego taki że na 100 kobiet ,to za dużo powiedziane dziewczyn ,odpiszą dwie czy trzy.. Im wcześniej się z tym pogodzisz tym lepiej .. Z rok mi zajęło dojście o co w tym chodzi.. Zawsze znajdzie się jakiś powód .. A to nie w jej typie ,a to przecinków nie stawia itd. Nie zawracaj sobie tym głowy A w woli ścisłości to tak naprawdę z kobiet z którymi rozmawiałem spotkałem się może z 5 na cztery lata.. Nie wszystko co błyszczy..... lepiej walnij sobie konkretny opis i poczekaj na efekty lepiej na tym wyjdziesz a efektów to spodziewałbym sie po dwóch miesiącach a nie tygodniach ...Ot tyle

Gość Stary, nie zrażaj się
a dlaczego kobiety się dziwnie zachowują, do tego nigdy nie dojdziesz :) mnie moja dziś ot tak zostawiła :) próbuj dalej i w necie i w realu.

a może za mało? Tzn. nie wiem, czasem jak się czyta profile facetów, to ma się wrażenie, że każdy interesuje się informatyką i sportami walki. Ja szukam wspólnych zainteresowań. Nie muszę być w związku, raczej mam profil trochę z ciekawości, co z tego wyjdzie. Poza tym, jak już ktoś napisał wyżej, dużo osób tam szuka czegoś zupełnie innego, niż Ty. Po prostu. Nie przejmuj się. Ja też miałam taki czas, że już dość długo z kimś pisałam, zaczynałam się trochę angażować, więc w ogóle nie chciałam z innymi rozmawiać, dopóki ta sprawa się nie wyjaśni, dopóki nie będę wiedziała, czy ten, z którym akurat rozmawiam, nie jest czymś więcej, niż tylko kolegą z portalu. Różne są powody, nie ma się czym przejmować, tylko szukać dalej. Niestety, niektórym możesz się po prostu nie podobać. Nie być w ich typie. Jakie lubisz dziewczyny? Blondynki? A może one też lubią blondynów. Albo szczuplejszych, albo miśków. Nie zgadniesz. Mogą być różne powody.