Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble ble....,,...

TVP 2 maria czubaszek o macierzyństwie!

Polecane posty

Gość ble ble....,,...

....

Gość obrzydliwa baba z niej
Aborcja to mordesrtwo, to jest jedna sprawa a druga to taka, że mnie przede wszystkim uderzyło jej OBRZYDZENIE do dzieci, ona musiała zapalić zanim z dziennikarzem weszła na przyjęcie urodzinowe gdzie biegały maluchy! jednemu najchętniej by z głowy zdarła czapkę, zapytana czemu powiedziała, "zeby się zdziwił" Nie znosi malych dzieci i malych zwierząt :/ to jest zdrowy człowiek??

Gość jak dla mnie to jest lekko
mowiac niepowazna Nie lubi niech nie lubi a le po jaka cholere sie z tym tak obnosic... Dziwie sie, ze ja w ogole ktos chce pokazywac. Oblesna ma poglady...

Jej życie jej poglądy. Nikt nie każe ich podzielać! Każdy żyje jak jemu dobrze i wygodnie. Jak usunęła ciąże to obciąża jej sumienie nie moje więc to jej i tylko jej sprawa. Macierzyństwo nie jest obowiązkiem tylko prawem kobiet.

Gość ejże
To prawda, że macierzyństwo nie jest obowiązkiem. Ale ta kobieta jest celebrytką, jej słowa mogą uczynić wiele niedobrego. Powinna swoje skrajne opinie zachować dla siebie. Wydaje mi się, że chciała zwrócić na siebie uwage swoimi kontrowersyjnymi wypowiedziami.

Ale co to tkz celebryci to już nie mogą mieć swojego zdania? I co złego robi ? Chyba nikt nie zmienia swojego życia przez jakaś "panią z telewizji" przecież to śmieszne. Myślisz , że ktoś np zdecyduje się na aborcję albo na nie posiadanie dzieci bo ona tak mówi? ABSURD.

Gość hahahaha.....
ejże " Ale ta kobieta jest celebrytką, jej słowa mogą uczynić wiele niedobrego. " A konkretnie? :O

Gość ejże
a konkretnie.. jej słowa mogą być odczytane przez niedojrzałe kobiety, że aborcja to nic złego, to błogosławieństwo dla ewentualnej "wpadki"

Gość bla bla bla bla blaaa
ejże a konkretnie.. jej słowa mogą być odczytane przez niedojrzałe kobiety, że aborcja to nic złego, to błogosławieństwo dla ewentualnej "wpadki" idąc tym tokiem myślenia,należałaby się w ogóle nie wypowiadac, bo każdy "niedojrzaly" człowiek ( czyli debil ) kazde słowo rozumiałby na swój własny sposób i użytek. ona nigdzie nie pochwaliła aborcji, nigdzie nie zachęcała do niej, nigdzie nie mowiła jakie to fajne, powiedziała ze nie chce miec dzieci a po skrobance ONA traumy nie miała.

Gość hahahaha....
ejże " a konkretnie.. jej słowa mogą być odczytane przez niedojrzałe kobiety, że aborcja to nic złego, to błogosławieństwo dla ewentualnej "wpadki" Dla mnie tez aborcja to nic zlego :D I owszem jest to wyjscie w razie jakiejs ewentualnej wpadki :P

Moim zdaniem to jej sprawa :) jeden w swoim towarzystwie nie akceptuje małych dzieci a drugi pomarszczonych staruszek ćmiących papierochy :) i tyle :) zawsze można opuścić miejsce w którym towarzystwo nam nie odpowiada, jednak zawsze należy zachowywać sie jak cywilizowana osoba i pozostawać kulturalnym człowiekiem. Swoje zdanie też zawsze można powiedzieć, tylko trzeba umieć to zrobić tak, żeby ktokolwiek chciał tego słuchać :) A pani Czubaszek musi ogłaszać wszem i wobec swoje poglądy od jakichś trzech lat, żeby ktokolwiek chciał ją zapraszać do tv :D inaczej nie wiem po co mieliby ją brać do programu :D

Gość o muj borze
Najgłośniej krzyczą te nieudacznice, które nawet w ciążę zajść nie mogą. Z zazdrości. :)