Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamala___gdfg

Co sądzicie sweterek / żakiecik Warto kupić?

Polecane posty

Gość Nie paryżanka...
za duzo photoshopa na fotkach.:O modelka:Obleee

Gość takamala___gdfg
nie pytam o nia bo to akurat widze, pytam o rzeczy

Gość maturks4
A co tu ma się podobać lub nie? Zwykły standard. A żakiet" który pozwala nosic pępek na wierzchu to żenada

Gość fgfdgdfgd
zenada? a jak sie nosi takie krotkie bluzki to co jest w tym innego? zakiet nie zawsze musi byc nie wiadomo jak elegancki dziewczyna chciala zapytac o opinie dziwni ludzie nie nie

Gość podobno to
i sweterek i zakiet sa ladne ( babki nie oceniaja tych rzeczy tylko modelke i wystawiaja opinie....a gdyby byla inna modelka to by im sie zapewne te rzeczy podobaly ) ale sadze, ze troche za drogie....

Gość kafeterianka7545345
pepek na wierzchu hehe akurat ta "modelka" jest tak przerobiona ze ten zakiet odkrywa pepek ale na np drobniejszej osobie w zupelnosci zasloni. fajne ciuchy sweterek jak najbardziej dla kobiety o figurze ktora moze sie pochwalic

Gość podobno to
Zwykły standard. A żakiet" który pozwala nosic pępek na wierzchu to żenada - bzdura!!! jezeli kots ma ladna figure to dlaczego ma sie nie pokazac? przeciez cyckow calych nie pokaze , a pod tym zakietem moze miec jakas bluzke...jejku jak niektorzy mysla dziwnie to az zal

Gość nononono
tez mysle ze drogie ale i ladne a jak jestes osoba o figurze jak wspomniala kafeterianka7545345 mozesz kupic i napewno bedzie ladnie lezal

Gość sosnówka 26
sweterek jak cię mogę ale żakiecik ciut tandetny, sweterek tak jeśli masz płaski brzuch

Gość takamala___gdfg
tak jestem dosc szczupla osoba ale to co trzeba miec mam :P zakiet napewno zakryje pepek dlatego akurat na to nie zwracam uwagi tylko wydaje sie dosc przezroczysty co ? chyba jakas buzka pod to

Gość vffffffffff67
to prawda zakiet do pepka to wiesz!!!!!!!!!!!!kaszanka a takie sweterki na bazarku sa po 25zl

Gość takamala___gdfg
oj plaski bardzo palski :) chyba sie na niego zdecyduje :) ten zakiecik to raczej nie ubierala bym na nie wiadomo jakie uroczystosci jak wiekszosc zakietow sie nosi tym bardziej ze kojarza mi sie z osobami starszymi nie wiem dlaczego, ten mysle do zwyklych rurek bo nie jest zbyt elegancki

Gość ja wiem że on wie że ona wie
żakiet wioska, naprawdę, tak w 2002 -2005 nosiło się takie żakiety

Gość takamala___gdfg
zmienilam zdanie kupie sobie sutanne piekna rozowa, do tego lakierki seledynowe i jakas powłoke na mozg. wyeksponuje moja dluuga ciape...