Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona*

chlopak ze zlotym sygnetem na palcu

Polecane posty

Gość zniesmaczona*

Chlopak, z ktorym sie juz kilka razy spotkalam na ostatnim spotkaniu mial zloty sygnet na palcu :O zawsze mnie obrzydzaly i odrzucaly sygnety na palcach mezczyzn, musze powiedziec ze zaskoczyla mie u niego tkaka "ozdoba" A wy jakie macie spostrzezenia na temat sygnetow na palcach mezczyzn?

Gość Lilly Ewelina
mnie też się nie podoba, ale niektórym pasuje np.mój wujek 70 letni bardzo elegancki gość nosi taki z rubinem i jemu akurat wybitnie pasuje :)

Gość owocowe wino
wiesz ty sie pewnie malujesz zakladasz korale itp a chlopakowi zabronisz jednego malego ozdobnego sygnetu Moze jeszcze piwa mu zabron pic..

Gość zniesmaczona*
mi sie to kojarzy z krymunalistami. szczerze mowiac zniechcil mnie ten sygnet co zapomnialam dodac - mial wygrawerowane swoje inicjaly na nim :O

Gość Tereska1234
Wiocha i taki cwaniaczek. Nie podoba mi się to.

Gość fgvasd
dlamnie kojarzy sie to z wiocha. sygnet na palcu jak jakic cyganuch.

no cóż...nie mam nic przeciwko męskiej biżuterii...ale to jest jakieś takie...tandetne.

Gość medialna hiena cmentarna 2
no wlasnie mi tez sygnet kojarzy sie z cwaniaczkami. czy z wiocha to nie wiem, jestem z miasta i juz dawno mnie na wsi nie bylo. nie rozumiem po co mu ten sygnet na palcu, ma robic jakies konkretne wrazenie?

"nie rozumiem po co mu ten sygnet na palcu" A te niektóre miastowe chłopy to se nawet ciula stroją w różne nakładki i ozdobniki! :) Sygnet świadczy tylko tym, że gość chce być postrzegany jak ten, co ma kasę. O klasie nie wspomnę, bo to osobny temat. Nie każdemu pasuje kapelusz.