Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gthsjfghdnjhxgjy

wyjazd - proszę o porade

Polecane posty

Gość gthsjfghdnjhxgjy

wyjezdzam na kilka.. pokoj bede dzielic z kolezanka, spanie w hotelu..wszytsko fajnie.. tylko co z bielizna? wieczorem kąpiel.. i nie wiem..majtki sobie wyprac? czy dac do jakiegos woreczka brudne i do walizki ? przeciez proszku nie bede ze soba brac ;/

Gość rob co chcesz
boze zartujesz chyba. nie masz majtek na zmiane ? :D

Gość gthsjfghdnjhxgjy
he he :) biore tyle majtek na ile dni jadę :) ale takie brudne włożyc do walizki ? i nie prać ?

Gość rob co chcesz
szczerze mowiac to sadzac po poziomie pytan jakie zadajesz musisz byc bardzo niezaradna zyciowo osoba! ciekawe jak sobie radzisz z troche bardziej zaawansowanymi problemami?!

Gość gthsjfghdnjhxgjy
nie mnie oceniać... :) z trudniejszymi problemami borykam się na codzień wieć radzić sobie trzeba.. ale jak widać z pierdołami nie potrafię:)

Gość albo w ogóle nie bierz gaci
wtedy problem z głowy :p

Gość jakis czarny mam
ja tam przepieram codziennie majtoszki-w domu tez jak jestem codziennie jak zdejme przepieram i wieszam na kaloryferze teraz nie cierpie smierdzacych gaci w koszu na bielizne

Gość jkhkhk
nie pierz tez tak mialam nie pralam pare dni a jak wrocilam do domu i otworzylam boczny zamek to wygladaly jak splesniala brzoskwinia...

Gość pannna zakonna
jak wyjeżdzam to zawsze mam tyle gaci ile dni, najdłuższej to na 2 tygodnie, nosze stringi więc dużo miejsca nie zajmują, brudne wkładam do specjalnego worka i tyle, nic się nie dzieje, nie śmierdzi, przecież noszę wkładki więc moje gatki po dniu są prawie czyste

a stosujesz wkladki? wtedy wydzielina zostaje na wkladce i majtki sa suche, wiec nie maja co smierdziec wiem ze wkladek nie powinno sie stosowac codziennie ale skoro to tylko kilka dni to nie ma problemu :)

Gość czy wy sracie w te majtki czy
co że wam śmierdzą? moje gacie po całym dniu nie mają absolutnie żadnego zapachu