Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona172

Jak zmienić moje życie?

Polecane posty

Gość Ona172
Jest w tym trochę prawdy, boje się ponieważ myślę, że mi się nie uda

Wiesz taki cytat z Coelho "Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę." Na pewno rozumiesz:)

Ech to mi się jeszcze przypomniało:) Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami. Tak że zapamiętaj tylko dobre chwile, złe zapomnij i dalej na przód życie to rwąca rzeka daj się mu porwać , ale nie płyń z nurtem idż pod prą bądż szczęśliwa:)

Gość Ona172
Kiedyś przeczytałam cudowny cytat Trzeba wiedzieć kiedy kończy się dany etap życia. Zataczamy koło, zamykamy drzwi, kończymy rozdział- nieważne jak to nazwiemy, ważne byśmy zostawili za sobą to co się skończyło. Dotarło do mnie, że nie mogę wskrzesić przeszłości i sprawić by wszystko było jak dawniej.

no i dobrze. Znajdz sobie teraz jakieś zajęcie coś co lubisz co cię odpręża i do przodu.

Gość mariner
Kazdy cel w zyciu nadaje mu barwe.Milosc jest jednym z wielu celow w zyciu.Moze najbardziej atrakcyjnym :) ale nie jedynym. Zrob sobie liste swoich celow w zyciu i skoncentruj sie na nim a milosc z pewnosci sie "napatoczy" po drodze bo gdzie sa ludzie tam przedzej czy pozniej zaczynaja dawac znac o sobie feromony i facet ktory byl nijaki nagle zaczyna nam sie podobac :) A przede wszystkim tzreba byc aktywnym i wyjsc miedzy ludzi :),zapisac sie na silownie, udzielac w jakims klubie zainteresowan itd a wkrotce nawinie sie jakis facet .Aktywnosc !to przede wszystkim :)

Gość i znowu ple ple
Nic mnie nie boli a co mi sprawia radość to cię akurat g. obchodzi. wyjestaryhujek- hehehehe :D

Gość i znowu ple ple
ta sadomasochistoza mi się spodobała 🖐️

Znam metodę zmiany swojego życia. W śmierć. Nie każdemu pasuje ale co mam na to poradzić?

Gość do tego powyżej
To zabij się. Nikt nie będzie płakał po jeszcze jednym zbędnym psychologu.