Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy!!! adobe i java

pomocy!!! adobe i java

Polecane posty

witam cos mi sie porobilo w kompie ze nie moge uzyc ani adobe ani javy mam to sciagniete ale widze tylko w panelku sterowania a na pulpicie nie ma wiec sciagnelam od nowa i nie ma tego nadal tylko w panelu i gdy chce w cos zagrac lub obejrzec wyskakuje mi ze nie mam adobe lub java co jest? ktos pomoze?

Gość fghjmk,
moj facet napewno by c mogl pomoc, ale juz spi prawie a wiec nie poprosze go o to :P :) sorry

nikt nie wie co moze byc?

Gość SzokującaHistoria
a zainstalowałaś je? to że ściągnęłaś na komputer nic nie znaczy, musisz zainstalować

tak zainstalowane sa i nie wyskoczyla ikonka na pulpicie po zainstalowaniu jak przed probleme jest tylko widziane w panelu sterowania gdzie programy sie odinstalowuje tam sa nigdzie indziej nie

jave mam tez w programach wlaczam wyskakuje mi to Welcome to the JavaTM 2 Platform Welcome to the JavaTM 2 Standard Edition Runtime Environment. This provides complete runtime support for Java 2 applications. The runtime environment includes the JavaTM Plug-in product which supports running the Java 2 environment inside web browsers. References See the Java Plug-in product documentation for more information on using the Java Plug-in product. See the Java 2 Platform web site for more information on the Java 2 Platform

w program files tez jest java ale bez ikony a adobe nie ma

to jak nie ma adobe w program files,to znaczy nie jest zainstalowany...a instalacja normalnie przebiega i na koncu masz komunikat,ze zostala pomyslnie zakonczona?

tak wlasnie tak nie wiem o co chodzi

to moze zerknij jest raz po kompie.moze adobe sie domyslnie zainstalowal gdzie indziej...jesli nie,to bym chyba w panelu go odinstalowala i uzyla tej instalki jeszcze raz,tylko patrz gdzie on chce domyslnie zapisac i przeloz na program files...dziwne...

zrobilam jak napisales i dziwnie instaluje nie tak jak na stronie jest wzor pokazany tylko jest czarny pasek wciskam instaluj i leci niebieski pasek do 100% i koniec i napisane gotowe