Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin117311223

Moja kuyznka zrobia mi dobrze!!!

Polecane posty

Gość marcin117311223

Więc tak mam kuzynke jest to bliska rodzina. Miała wtedy 15 lat ja 16 miała już zajebistą figure i kształty kobiece. Zawsze jak u nich byłem na wakacjach to chodziliśmy na grzyby. Był chyba lipiec grzybów nie było za dużo i chodziliśmy po tym lesie. Miała na sobie bluzkę z dość dużym dekoltem i mega obcisłe dresowe spodnie wiec było widać jaką ma bielizne ja nie mogłem uwieżyć kiedy zobaczyłem ze ma stringi. Cały czas się gapiłem na jej dupcie tak mi stał że było to widać przez moje dresowe spodnie ona zobaczyła ze patrze się na jej tyłek I zobaczyła ze mi stoi. W pewnym momęcie wypieła się tak do mnie specjalnie że niby po grzyba wtedy myślałem że nie wytrzymam. Musiałem sobie iść zwalić więc oddaliłem się na kawałek i zaczełem walić aż ty nagle ona za mną i się pyta: -pomóc Ci? zapytała się z uśmiechem odwróciłem się z ręką na fiucie i po chwili odpowiedziałem -jak chcesz (z nadzieją) Ona popchała mnie na drzewo chwyciła za kutasa zeszła na kolana i zaczeła robić mi laske robiła to znakomicie jakby już to robiła wcześniej. Dosłownie pominucie wystrzeliłem jej do buzi a ona to połkła i powiedziała -Już koniec? zapytała z uśmiechem -no Później powiedziała że w nocy mam do niej przyjść ( spałem obok jej pokoju) mówiła żezałatwi kondona Byłem wniebowzięty. Pisać co było dalej??? Dobrze zrobiłem dając jej prosze o poważne wypowiedzi

Gość marcin117311223
Chciałbym to z nią kiedyś powtóżyć

Gość Taaba
A co było dalej?

Gość roquesss
pisales ze mieliscie tyle lat. To ile macie teraz? i zrobiles to z siostra? jak teraz wygladaja wasze relacje?

Gość marcin117311223
Teraz po tej nocy nie utrzymujemy kontaktu głupio mi jej chyba tez teraz mam 21 ona 20 lat

Gość tak sobie czytam ten watek
ale masz fantazje chlopcze :)

Gość kmael
dawaj dalej

Gość marcin117311223
szczerze to ściema wolno pisze więc nie chce mi się pisać

Gość marcin117311223
ten wyżej się podszywa