Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupie bromergon

KUPIĘ BROMERGON LUB INNY LEK HAMUJĄCY LAKTACJE

Polecane posty

Gość kupie bromergon

Na wstępie proszę o zatrzymanie zbednych komentarzy i krytyki dla siebie. 15 lutego mam cesarkę, nie chce karmić piersią w ogóle, w szpitalu, gdzie bd rodzić kładą ogromny nacisk na karmienie naturalne. Lekarz prowadzący na pewno nie wypisze mi recepty na Bromergon czy inny lek hamujący laktację przed porodem (prowadzi mnie ordynator tego szpitala). Wiem,że jesli w ogóle nie zamierza się karmić to tabletki na zahamowanie laktacji można wziąc od razu po cesarce,wtedy jest duze prawdopodobienstwo,ze pokarm sie ie pojawi. Stad moje pytanie: Czy jest tu jakas kobietka,która mogłaby mi odsprzedac Bromergon lub inny lek na zatrzymanie laktacji?Nie musi być całe opakowanie. Piszcie,podam kontakt do siebie.

Gość maamuskaa
Aktualne?

Gość 0na209
Ma ktos na sprzedaz bromergon??

Gość akarara
mnie kiedyś lek hamujący laktację wypisał lekarz rodzinny, nawet do ginekologa nie musiałam iść

Gość gość
Jesteście psychiczne. Bawicie się lekami jakby to były cukierki. Nie macie jaj żeby powiedzieć jasno w szpitalu czy u lekarza - "nie będę karmić piersią!". Może trochę asertywności by się przydało. I co weźmiesz tabletkę i dzielnie w szpitalu będziesz udawała, że chcesz karmić piersią? Oczywiście próbując przystawić przy tym dziecko które jednak coś tam tego zasyfiałego mleka z bro łyknie. Warto tak, żonglować zdrowiem dziecka. Weź się kobieta w garść, powiedz jasno, że karmić nie będziesz i tyle. To twoje dziecko nie szpitala i to ty decydujesz o sposobie karmienia.

Gość gość
odsprzedam bromergon 2.5mg (29 tabl.) otwarte wczoraj, zażyłam jedną tabl., data ważności: 09.2017. Cena 14 zł już z wysyłką Jestem z Myślenic, ale bywam często również w Krakowie jeśli interesowałby Cię odbiór osobisty:) mój mail: mmjagniewska@gmail.com

Gość gość
temat stary ale tez zgadam się z poprzedniczką- mozna jasno powiedziec lekarzowi poprosic o recepte no ale widocznie chyba macie cos na sumieniu skoro się boicie?