Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Hej hej

Polecane posty

Haha Skizto znam ten bol:D Bys widziala moja kolekcje :D:D:D A mnie tez to swiatlo w drogerii wkurvia, bo inaczej wyglada wszystko w nim a inaczej w dziennym ale to chyba celowo robione, zeby nie trafiac z kolorem i przychodzic po nastepny prosukt. Bo co za cymbal wymyslil takie swiatlo w kosmetycznym? Juz lepiej na bazarze kupowac, tam kupisz i przynajmniej w domu sie nie rozczarujesz:classic_cool:

Tego Astora nie kupiłam bo wyczytałam, ze sie lepi na ryjku, a mi się Colorstay lepił i prawie gorączki dostawałam. A co do tego kupowania to ja mam tak głównie z podkładami :classic_cool:. Bo oczu już nie maluję od dawien dawna, a kiedyś tusze kolekcjonowałam :D:D Mój tatełe ostatnio zobaczył moją kolekcje i powiedział, że oszalałam i nie powinnam się wgl. malować :D:D MASAKRAAAA. Jeszcze szukam jakiegoś dobrego kremu +35 dla mamuśki na urodzinki :D:D I nie wiem, czy z Avene, Vichy, czy co 😭 Ale ty mi nie doradzisz boś zbyt młoda :D:D

Ja tez mialam najpierw z podkladami yebla, a teraz z tuszami, ostatnio nawet fotke im zrobila, naliczylam 30 tuszow:classic_cool: Kremu CI nie polece, bo sie na takich nie znam, ja uzywam z Ziaji, ale to troche wstyd na prezent dac nie?:classic_cool: Choc jakoscia na pewno jest lepszy niz Vichy

SKizto, skoro CI sie Colorstay lepil to faktycznie dobrze zrobilas, ze nie kupilas Astora:classic_cool: A jaka Ty masz cere?

też używam Ziaje , ale teraz dla mamy chce coś ekstra :classic_cool: Na święta dostała bielizne zayebistą, więc teraz czas na coś do pielęgnacji :D:D

no kupiłam tego do suchej i normalnej :D:D dodam, ze jak go nakładałam to tak mnie piekło!! Ale myślałam, że to wina mojego dziobaka, wiec mówie trudno ale juz potem odstawiłam bo skumałam, że się z moją twarzą po prostu nie polubił :D:D

no niestety :D:D chyba pójde spać bo już zostałam wyzywana od zepsutego gimgówna 😭

facet mi sugeruje od dluzszego czasu diete,bo chce miec top model chyba,mama,siostry,tego nie da sie ukryc,buzie mam okragla jak arbuz :O

no dupa niesamowita :-D miodzio :-D a ja przede wszystkim chce to dla siebie zrobic bo czuje sie nie najlepiej z taka waga

a ja juz mam na oku takiego, co ma na oku wieksze tylki, mam spokoj, moge jesc ile chce:P ano chyba, ze tak, mnie tam odpowiadaja moje faldki:P

Gość TakaMALA udziela sie...
Na erotycznym pod nikiem "MLODA93" i wychwala swoją cipe- bulke. Twierdzi że jest najcudowniejsza a cipy z NORMALNYMI wargami są upośledzeniem. To idiotka, naprawde chora na glowe kobieta.